https://imgix.femina.dk/media/article/1708-camilla-klumme.jpg
Selvudvikling

Jeg har INTET at tage på!?

31. august 2017
af Camilla Kjems
Man åbner sit klædeskab, der er fyldt til randen med diverse gevandter og ender alligevel med at stå og sukke højt: ”Jeg har INTET at tage på!?”
På denne her tid af året går jeg altid i redebygger-mode. Jeg føler trang til at ryde op, smide ud og gøre mit hjem hyggeligt, så jeg kan starte på en ”frisk” efter ferien. Uden rod i skabene, men med en base, der indgyder ro, overskuelighed og en omfavnende tryghed. Jeg har nemlig med årene erfaret, at rod og ”ting”, der hober sig op her og dér, stresser mig. Jeg bliver rastløs, føler hele tiden, jeg burde rydde op, får dårlig samvittighed over alt det tøj, jeg aldrig får brugt (true!), og kan ikke slappe af. Heller ikke selv om rodet er stuvet sammen inde i skabene. Jeg tror, de fleste kender det: Man åbner sit klædeskab, der er fyldt til randen med diverse gevandter og ender alligevel med at stå og sukke højt: ”Jeg har INTET at tage på!?”. Men problemet er slet ikke, at man har for lidt, men for meget. Eller det forkerte.
Velkommen til et femina, hvor du kan finde inspiration til at løse netop dét problem. Læs med på side 50, hvor feminas artikelredaktør Dorte Mosbæk har testet en måned på en yderst minimalistisk garderobe. Få vores moderedaktørs bud på, hvilke 37 stykker tøj du kan nøjes med at eje og stadig være smart hver dag. Se, hvilke moderne møbelfavoritter du kan spare sammen til og være sikker på aldrig at blive træt af. Og læn dig så tilbage i dit hyggelige hjem og gå allerede nu i gang med at planlægge, hvor din næste drømmerejse skal gå hen. Ude godt – ja, at rejse er at leve – men hjemme bedst. Ah. Camilla Kjems Chefredaktør camilla.kjems@femina.dk
FÅ ET SMUKIG I UGENS FEMINA I GALLERIET HERUNDER

Læs også