https://imgix.femina.dk/media/5b29ced8c1774208809d87e5e1d14fe2.jpg
Selvudvikling

Jeg har ikke lyst til at røre ved ham

14. oktober 2010
af Renée Toft Simonsen
Nogle gange har man behov for at være sig selv og ikke være i parforhold

Kære Renée
Jeg går rundt og spekulerer som en gal over mig selv. Min "historie" kort: Er skilt på 3. år efter 14 års samliv og har to dejlige og efter omstændighederne velfungerende børn på 8 og 10 år. For et års tid siden mødte jeg min nuværende kæreste, som jeg blev meget forelsket i, og som jeg nu er flyttet sammen med i mit hjem.

Vi fungerer rigtig, rigtig godt sammen med vores børn, der er nærhed og kærlighed, som børnene elsker og trives med (han har også et jævnaldrende barn). Det er så hver anden uge, det kører godt!, da vi begge har børn en uge ad gangen. De uger, hvor vi er alene, har vi så et meget svingende forhold, enten er vi super glade, eller også er vi rygende uvenner! Jeg synes, vi er gode til at få talt tingene igennem, når vi har været uvenner ... og efterhånden har lært at acceptere hinandens forskelligheder! Men jeg synes, det er psykisk hårdt, at det svinger så meget.

Mit problem med mig selv er, at jeg ikke kan få mig selv til at røre ved ham! Kan ikke bare gå over og give ham et stort kram (selv om jeg faktisk har lyst). Eller sætte mig og putte ind til ham, når han sidder i sofaen. Jeg har slet ikke lyst til at kysse ham, men kan godt have sex med ham! Jeg synes stadig, han er utrolig lækker, når jeg sidder og kigger på ham, og føler også, at jeg begærer ham. Men noget blokerer i mig, når det kommer til berøring!

Han er selvfølgelig meget ked af, at jeg ikke har lyst til nærhed. Han synes jo, jeg var helt anderledes, da vi lige havde mødt hinanden, hvilket jeg kun kan give ham ret i. Jeg var jo forelsket! Men den tilstand er man jo ikke i resten af livet - i min verden. Han mener, at det er han, og at det skal man være. Hvad skal jeg gøre?

Den frustrerede

Kære frustrerede
Det virker lidt mærkeligt, at du ikke har lyst til at kysse og kramme med din kæreste, men at du samtidig godt kan lide at gå i seng med ham. Og det er måske lidt hurtigt, at jeres forhold har så store udsving. Udsvingene og skænderierne udspringer måske fra den ambivalens, du føler over for din kæreste, og måske, fordi du ikke selv forstår dine følelser? Det er i alt fald muligt.

Din kæreste udtrykker også, at han er ked af, at du ikke har så meget lyst til nærhed længere, hvilket klart vil give ham en del frustration, når han har lyst til det med dig. Jeg tænker, at du måske er gået for hurtigt frem, at du måske er flyttet sammen med en ny mand for hurtigt? Jeg ved ikke, om det er rigtigt, men hvis du mærker efter, kunne det så være der, hunden ligger begravet? Det er jo altid svært at erkende, at man har begået "en fejl", men måske har du slet ikke lyst til at bo sammen med din kæreste?

Måske var det, du havde brug for, at bo alene og være dig selv lidt længere end bare et par år, og måske er det lige nøjagtig det, din krop prøver at fortælle dig nu, ved ikke at have lyst til at være tæt med din kæreste? Det var bare en idé, jeg fik, da jeg læste dit brev. Hvis det passer, er det selvfølgelig utrolig svært for jer alle, men det er altid rigtig vigtigt, at man mærker ordentligt efter inden i sig selv og respekterer det, man mærker. Der er en grund til, at du har det, som du har det, og det er den, du skal lede efter.

Kærlig hilsen

RELATEREDE ARTIKLER:

Model

Min mand
vil ikke droppe
sin
veninde

https://imgix.femina.dk/legacy/media/05e53dd842d4484787b9f81bb0ab9fed.jpg

Hvorfor
kan
jeg ikke
slippe ham?

t

Forkæl dig selv
med denne
multivitamin-maske
fra Tromborg i
feminashoppen.dk

Læs også