Kærlighed
Selvudvikling

Hvor god er du til at sige de 3 små vigtige ord - jeg elsker dig?!

29. oktober 2014
af Clairvoyant, coach og forfatter Gitte Sparsø
Foto: All Over og privat
Tre ord, der kan betyde så meget. Men desværre også tre ord, der kan være så svære at få sagt: Jeg elsker dig.

Kender du følelsen, når din elskede ser dig dybt ind i øjnene og siger "Jeg elsker dig"!?….. hvor dejligt du får det i kroppen, hvor varm du bliver om hjertet og hvor dyb en omsorg, du kan mærke for din elskede.
Og hvornår har du så selv sidst set på din elskede og sagt: "Jeg elsker dig"….. og mærket hvor dejligt, du fik det i kroppen, hvor varm du blev om hjertet og hvor dyb en omsorg, du kunne du mærke for din elskede?

Om Gitte Sparsø

Gitte Sparsø, clairvoyant, coach og forfatter

Kendt fra medierne, tv og radio og nu fast skribent på Oestrogen.dk:

Vores sjæl er konstant summen af de valg vi træffer.
Vores sjæl vil altid afspejle de valg vi har truffet.
Hvad og hvilket giver dig trivsel og næring i dit sind, din krop og din ånd.

Mit daglige virke er både private og virksomheder, hvor jeg har mange års erhvervserfaring som coach og mentor inden for ledelse samt personlig - og spirituel udvikling.

En af mine øvrige kernekompetencer er visionær innovativ ide -og forretningsudvikling med særlig evne for at være forud for tiden. Feks. forudså jeg Playstation og e-kalender, flere år før det blev opfundet.

Da det kan være en udfordring, at være barn og ung med klarsyn og/ eller andre psykiske evner, valgte jeg at skrive en bog, " Børn og den åndelige verden", som på ganske jordnær facon danner et indblik i en verden, hvor mange børn kan føle sig alene og ikke forstået.

Forfatter til
"Blå dug", spirituel- og personlig udvikling
"Børn og den åndelige verden"
Udgivet på forlaget www.saxo.com

Se mere på www.gitte.net

Jeg

At sige "jeg elsker dig" danner rigtig dejlig og god energi. Forestil dig, at du giver fuldkommen slip på alle dine blufærdige, generte, stædige sider og kaster dig ud i at sige det, som det er, til din elskede: Jeg elsker dig.

At du fra et fuldkommen ærligt og oprigtigt hjerte fortæller din elskede, hvad han eller hun betyder for dig.

Måske vil du tænke, at det bruger I ikke i jeres forhold eller at du er vokset op i en familie, hvor I ikke siger den slags.

Er det således, at du ikke er særlig hjemmevant med at tale om følelser, kan det kræve stort mod af dig, når du bevæger dig ud i at fortælle din elskede: Jeg elsker dig.

Elsker

Forestil dig, at din elskede har stort behov for, at du siger "jeg elsker dig" - og at du så intet siger! Du er tavs, måske fordi du ikke har det fornødne mod, måske fordi det er så længe siden, du har sagt det, at du er blevet blufærdig, eller at det er blevet en vane ikke at sige det. Måske du er fra et miljø og en opvækst, hvor det ikke har været hverdagskost at få at vide, at man var elsket - selvom du var det.

Forestil dig, at din elskede trods viden om dine mønstre, meget nærværende, omsorgsfuldt og kærligt siger til dig: Jeg elsker dig.

Hvordan vil du have det i kroppen - vil du blive glad eller ked af det?

Dig

Forestil dig, at når du oprigtigt mener det, at du så aldrig tøver, at du aldrig tilbageholder ordene: Jeg elsker dig.

Du kan sige det til din elskede, dine børn, dine forældre….. tøv aldrig, tænk blot på hvor glad, varm om hjertet og måske taknemlig du bliver, når du får at vide, at … du er elsket.

Hjertelige tanker

Gitte Sparsø
Coach, foredragsholder og forfatter

www.gitte.net

Følg Gitte Sparsø på Facebook

www.gitte.net

Få coaching og spirituel vejledning af Gitte Sparsø

• Få professionel coaching og spirituel vejledning om dit livs nuværende udfordringer og problematikker.
• Få svaret som Mp3-lydfil sendt til din mail inden for 14 dage.

Pris: 600 kr.

Læs også