https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/sex-og-psykologi/klummer/camilla-kjems/kjems-aug09-9-kopi-2_0.jpg
Selvudvikling

Hvilken farve er du?

15. oktober 2009
af Camilla Kjems
Er du typen, der bor og klæder dig i en eksplosion af farver, eller ender du altid med den sikre sorte?

Kære læser. Er du med på et lille eksperiment? I så fald:
Kig dig om i dit hjem. Åbn dit klædeskab, og hiv skufferne lidt ud. Hvilke farver dominerer? Er du typen, der bor og klæder dig i en eksplosion af farver, eller ender du altid med den sikre sorte?

Her på redaktionen stillede vi os selv det samme spørgsmål, og uanset, hvad vi hver især kom frem til, havde vi én ting til fælles: Valget af de farver, vi omgiver os med og klæder os i, foregår relativt ubevidst. Undertegnedes klædeskab bugner af sort kun afbrudt af små farveklatter i form af lilla eller grøn. Hvad siger det om mig? Og endnu mere interessant: Vil jeg kunne ÆNDRE noget ved mig selv ved at ændre de farver, jeg omgiver mig med? Svaret er rent faktisk ja! Farver afspejler i høj grad sindsstemninger og personlighedstræk, og derfor kan vi også bevidst bruge farver til, om ikke at ændre vores person, så til at påvirke vores humør, kreativitet, spiritualitet osv.

"Valg af farver rafler man ikke om. Det bør være en bevidst beslutning. Farver har mening og funktion."
Citat: Verner Panton

Kh Camilla

Læs også:

Læs også