https://imgix.femina.dk/media/article/aarets_soendagskvinde_primaer_0.jpg
Selvudvikling

Hvem skal være årets SØNDAGs-kvinde 2017?

30. december 2017
af redaktionen
Foto: Heidi Maxmiling, Nellie Møberg, Elona Sjøgren, Christina Hauschildt, Jeppe Michael Jensen, Kenneth Havgaard, Robin Skjoldborg, Kristian S. Krogh, Runolfur Gudbjørnsson, All Over Press,
Det er du med til at bestemme – og du har 52 skønne kvinder at vælge imellem. Når du stemmer, er du med i konkurrencen om 5 halvårsabonnementer på SØNDAG.

Når rådhusklokkerne slår, farverigt fyrværkeri suser mod himlen, og champagnepropperne springer, er det tradition at se tilbage på året, der er gået. Vi har i løbet af året sendt 52 numre af SØNDAG på gaden – hver uge med et portræt af en kendt kvinde. Disse 52 skønne kvinder har alle inviteret os indenfor, og de har delt deres personlige historier med os. På hver deres måde har de inspireret os, rørt os, fascineret os og gjort os klogere. Disse skønne kvinder vil vi gerne hylde. Derfor kårer vi sammen med jer læsere Årets SØNDAGskvinde 2017.

Sådan gør du:

Klik dig igennem galleriet øverst oppe, hvor du kan gense alle de 52 kvinder og læse et citat fra hvert interview.

Når du har besluttet, hvem du synes skal være Årets SØNDAGs-kvinde 2017, så afgiver du din stemme i afstemningsmodulet herunder.

Blandt alle, der deltager i afstemningen, trækker vi lod om 5 halvårsabonnementer på SØNDAG. Du kan stemme til og med den 14. januar 2018. Vinderne får direkte besked.

Læs også