https://imgix.femina.dk/storage_1/media/article/1135-renee-klumme-art_0.jpg
Selvudvikling

Hvad siger du til en gang tantra-massage?

9. marts 2011
af Renée Toft Simonsen
Da hun gik derfra, var hun helt eksalteret og befandt sig på et helt andet og meget nyt seksuelt bevidsthedsplan, og efterfølgende har hun haft en langt større seksuel bevidsthed i det hele taget

Jeg fik lidt af en overraskelse, da en af pigerne i min kortklub pludselig udbrød, at hun havde været til tantramassage - OG at det havde været fuldstændig fantastisk. Hun havde set et program på DR2, der hed "Kussen" - det var dér, hun fik ideen. Og hun ville bare lige sige, at hun aldrig havde prøvet noget lignende og virkelig ville anbefale os andre at prøve det!

LÆS OGSÅ: 7 former for orgasme, du kan opnå, hvis du øver dig

Ham, der havde masseret hende, var lille og lækker og havde masseret hende overalt - OVER-A-L-T! Først havde han smurt hende ind i olie fra top til tå, og dernæst havde han brugt hele sin egen krop til at massere med. På et tidspunkt havde han spurgt, om hun også ville have yomimassage? Her måtte jeg indrømme, at jeg ikke var helt med, men min veninde fortalte, at ordet yomi betyder kusse, og så ville jeg jo rigtig gerne vide, hvad hun havde svaret! (I grunden en lidt grænseoverskridende tanke for mig, hvis jeg skal være helt ærlig). Men hendes svar havde været kontant og uden betænkningstid: Selvfølgelig havde hun sagt ja tak! Når hun nu var gået så langt, måtte hun da have det hele med.

Og aldrig i sit liv havde hun været så seksuelt opstemt, fortalte hun. Det løb ned ad hendes lår. Hun var så tændt og åben over for alt. Alle kroppens sanser blev vækket, og alt var åbent bagefter. Hun fik to en halv times massage, og han rørte også ved hendes klitoris ind imellem, sådan små strejf i ny og næ. Det betød ikke, at hun nogensinde fik orgasme, for det gjorde hun ikke - men hun gav sig totalt hen, og det var fuldstændig ubeskrivelig vidunderligt.

Da hun gik derfra, var hun helt eksalteret og befandt sig på et helt andet og meget nyt seksuelt bevidsthedsplan, og efterfølgende har hun haft en langt større seksuel bevidsthed i det hele taget. Hun var ikke i tvivl, min veninde - det var de bedste 1.500 kroner, hun længe havde givet ud.
Det lød altså godt, og den idé er hermed givet videre til jer derude! Hun fandt ham for resten (tantramassøren) på nettet ...

Kærlig hilsen
Renée

Læs også