https://imgix.femina.dk/media/billeder/2013/marts/kvinde-prim.jpg
Selvudvikling

Hvad er frihed for kvinder i dag?

19. marts 2013
af Malene Fich weischer
foto: All Over
Frihed for vore mødre og bedstemødre handlede meget om lighed med mændene. Det har vi nu i et omfang, der historisk er uden sidestykke. Alligevel har vi en fornemmelse af at noget mere er muligt. Men hvad?

Vi er kommet langt - siden vores bedstemødres tid. Vi har en uhørt grad af frihed, og kan i dag vælge stort set frit fra hylderne. Den selvstændige danske kvinde er blevet en god eksportvare i den danske filmindustri - så noget må vi gøre rigtigt.
Alligevel synes vi ofte at havne i en rille der virker snæver, ufri og ikke helt tilfredsstillende. På papiret ser det godt ud, men der er alligevel noget der mangler...

Den 19. marts kl. 20.00 vil Amy Edelstein, tage os med på en udfordrende og eksperimenterende
udforskning af, hvad frihed betyder for kvinder i dag. Amy Edelstein er en exceptionel kvinde. Hun har over 25 års spirituel erfaring. Hun er en brillant spirituel lærer og er kendt for generøst at dele ud af sin egen erfaring og dybde på en rationel og praktisk facon.
Sammen med en gruppe af ligesindede kvinder, har hun banet vejen for en ny kvindefrigørelse. En ny måde, hvorpå kvinder kan finde meningen med hvem vi er og det liv, vi lever.

Du vil på aftenen blive præsenteret for en nutidig definition af "åndelighed" - vi skal undersøge hvordan vores egen indre udvikling konkret har indvirkning på kvaliteten af vores relationer, vores liv og vores indflydelse i verden.

Arrangementet finder sted i aften, den 19. marts kl 20-22 i København.

Det koster 175 kr, og du kan både tilmelde dig og læse mere på enlightennext.dk

Læs også