https://imgix.femina.dk/media/billeder/2014/januar/krummeoghelle-prim.jpg
Selvudvikling

Hører du til hos FIRST LADIES?

15. januar 2014
af Malene Fich Weischer
foto: Privat
Elsker du forkælelse, eventyr og eksklusive oplevelser, så er logen FIRST LADIES måske noget for dig. For det er lige præcis de tre ting, det hele handler om. Plus selvfølgelig at netværke og møde en lang række spændende mennesker.

Du har sikkert hørt mange finurlige og sjove historier om loger i gamle dage. Om hemmelige ritualer og ting, man skulle gøre for at blive optaget i logen. Dengang var en loge noget mystisk, hemmeligt og lidt forbudt. Sådan er det ikke længere. Og dog.

For efterhånden har loge-fænomenet bredt sig og er begyndt at spille samme rolle, som de netværksgrupper, vi alle sammen talte så meget om for nogle år siden. En loge er lidt det samme - bare krydret med nogle vilde, sjove og eventyrlige oplevelser, og to af Oestrogens gode venner, Krumme Håndlæser og Helle Popovic står bag én af de mere eksklusive. Måske den også er noget for dig?

Eventyr og stjernestunder
"Vi er en RIGTIG loge! Med ritualer, overraskelser og mystik, og det har vi tænkt os at gøre en dyd ud af! FIRST LADIES er en eksklusiv loge med attitude, hvor kvinder får deres behov for eventyr og stjernestunder stimuleret. Hos os er man en del af et fællesskab, hvor vi er der for hinanden," fortæller de to kvinder om tankerne bag logen FIRST LADIES.

Deres motto er, at logens tilbud skal være 100 % sjæl, 100 % oplevelse og 100 % inspiration.
"Det vil sige, at vores loge er for kvinder der tørster efter mere, som vil forkæles, som ikke vil nøjes, som vil dele med andre, og som vil have sig selv med hele vejen igennem. Det er kvalitetstid for den travle kvinde!"

Spændende mennesker venter på dig
I praksis bliver du medlem af logen for 350 kr. om året og modtager så en lang række overraskelser og tilbud. Desuden kan du så deltage i de spændende og meget varierede arrangementer, som logen også står bag. Et hurtigt udpluk fra kalenderen præsenterer så forskellige arrangementer som "Gentleman eller drengerøv", hvor Oestrogens egen chefredaktør, Lizl Rand, tv-vært Felix Smith samt bestyrelsesformand Asger Aamund taler om, hvordan vi kvinder forestiller os vores drømme mand. Og "Business Boost", hvor tre af Danmarks sejeste forretningskvinder fortæller om, hvordan man tager springet ud i at være selvstændig. Du kan også møde Remée, Thomas Hermann og Manu Sareen til en snak om Passion, magt og succes. Listen er som sagt både lang og varieret.

Kunne det være noget for dig at bygge nye venskaber op, møde spændende mennesker og samtidig dyrke nye oplevelser og blive klogere, så tag et kig forbi FIRST LADIES på Firstladies.dk

Læs også