https://imgix.femina.dk/media/billeder/2013/september/karenmarieprim.jpg
Selvudvikling

Her rejser Karen-Marie Lillelund hen

16. september 2013
af Rejseblokken
Foto: All Over
Hun elsker New York, fordi der er højt til loftet. Er vild med den danske sommer, men ikke så pjattet med Kina. Og så drømmer hun om at rejse til Afrika. Rejseblokken.dk har givet ’5 hurtige til Karen-Marie Lillelund’. Læs med her.

Hvilke lande føler du dig bedst tilpas i?
"Jeg føler mig bedst tilpas i New York, fordi der er højt til loftet. Der er ingen grænser. Her må man gerne fylde noget og larme. Jeg er en viking indeni, og derfor elsker jeg også Færøerne. Det er fantastisk. Menneskerne er åbne, venlige og sjove. Der føler jeg mig også godt tilpas."

KAREN-MARIE LILLELUND

... er forfatter, bakkesangerinde og en af landets mest efterspurgte foredragsholdere.

Læs mere om den sjove kvinde her!

Hvad er dit bedste rejseråd?
"Ørepropper. De er gode, når man skal flyve og skal gennem jetlag. Så man kan få ro."

Hvad har du altid med på din rejse?
"Jeg har altid min iPod med, fordi jeg bruger den til at meditere. Den kan indeholde både underholdning og lydbøger. Men jeg har også meditationsmusik på den. Musik gør flere ting for mig. Den kan give mig energi, og den kan også få mig til at slappe af.

OM REJSEBLOKKEN

Bag rejseblokken.dk står de to erfarne journalister, Karen Seneca og Lone Holm.

Rejseblokken.dk er et online rejsemagasin, hvor læserne selv bidrager med gode tips, anmeldelser, advarsler og rejseoplevelser fra hele verden.


Foto: Lau Stender

Hvilken rejse er din værste?
"Min værste rejse er til Kina. Det var ikke som sådan en dårlig rejse, og det er heller ikke på grund af kineserne. Men deres hygiejne er så meget anderledes end vores, og så var der aldrig blå himmel. Der var 100 grader og smog. Jeg længtes efter at se den blå himmel. Det var en voldsom fornemmelse, og jeg husker det, som noget, der ikke skal ske igen.

Hvor drømmer du om at rejse hen lige nu?
"Jeg har en stor drøm om at komme til Afrika. Der har jeg aldrig været. Jeg elsker den danske sommer. Også selvom det regner. Jeg rejser faktisk mest om vinteren. Men jeg drømmer meget om Afrika. Det har jeg altid gjort, og det er måske, fordi jeg har en eller anden fornemmelse af, at de er vikinger bare med en anden farve. De har den samme livskraft."

Deeplink til rejseblokken: "Læs også: 5 hurtige til forfatter Morten Brask"

Læs også