Drømmetydning
Selvudvikling

Har du prøvet en drømmetydning?

15. august 2013
af Malene Fich Weischer
foto: All Over og privat
Har du prøvet at vågne op og ikke rigtigt kunne ryste en drøm af dig? Måske er det fordi, din underbevidsthed forsøger at fortælle dig noget vigtigt? En drømmetydning kan hjælpe dig med at tolke budskabet…

Selvom det kan lyde meget eksotisk og alternativt, så er der faktisk ikke noget som helst hokus pokus over en drømmetydning. De ting, du drømmer om natten, er underbevidsthedens måde at bearbejde de indtryk, du har fået i løbet af dagen - og drømmetydning handler om at tolke på de drømme.

Derfor skal man også passe på med at tro for meget på de lister, man kan finde alle steder, hvor man kan se hvad ens drømme betyder. For så enkelt er det ikke. Hvis tolkningen skal være reel, bliver din drøm nødt til at blive sat i sammenhæng med, hvad der ellers sker i dit liv.

Af den grund er det vigtigt, at du opsøger en professionel drømmetyder, hvis du for alvor ønsker at tolke og lytte til dine drømme. Vi har allieret os med tre af Danmarks bedste, og kan tilbyde dig en drømmetydning for kun 400 kr. - Og det kan endda klares hjemmefra.

Lene Sonne
Drømmetydning og terapi

Giver dig 15-30 minutters drømmetydning over telefonen

Drømmetyder Lene Sonne har ca. 30 års erfaring som drømmetyder.• Lene har holdt foredrag og workshops om drømmetydning gennem de sidste 10 år.• Lene har deltaget i Radio 100 vedrørende drømmetydning.• Lene er uddannet dybdeterapeut.• Lenes interessefelt er særligt drømmetydning, filosofisk ledelse og den nye forskning om særligt sensitive mennesker.

Dorte Felholt
Drømmetydning og clairvoyance

Få en mail med din drøms betydning

Drømmeterapeut og clairvoyant vejleder Dorte Felholt har 14 års erfaring med tydning af drømme og arbejder dagligt i sin praksis med drømme og clairvoyancer.• Dorte er uddannet Gestaltterapeut, Drømmeterapeut, Clairvoyant vejleder og Spirituel Healer.

Majken Bøg
Drømmetydning og coaching

Giver dig 15-30 minutters drømmetydning over telefonen

Majken Bøg er revisor, drømmeterapeut og coach og har gennem mere end 20 år været dybt engageret i tilværelsens åndelige aspekter. Har udover drømmeterapi beskæftiget sig med bl.a. mystik, meditation, healing, psykoterapi, NLP og hypnose.

Læs også