Gun-Britt Zeller
Selvudvikling

Gun-Britts mand insisterede på, at hun skulle gå til lægen. Så fik hun alvorlig diagnose

1. februar 2023
Af Aviaya Hansen
Foto: Martin Høien
Kendisfrisør Gun-Britt Zeller følte sig frisk som en havørn, men hendes mand, skuespiller Torben Zeller, kunne ikke overse symptomerne og fik hende til at konsultere sin læge.

Når man har gået op og ned ad hinanden i små 30 år, kender man hinanden ud og ind. Også den andens gangart.

Og det var netop den, Torben Zeller hæftede sig ved, da han for seks år siden sagde til sin kone, kendisfrisør Gun-Britt Zeller, at hun burde bestille en tid ved sin læge.

For den havde ændret sig. Det fortæller hun til FitLiving.

Men hun fejlede ikke noget. Lige så stædig hun fastholdt, at hun var ved godt helbred, lige så stålsat var hendes mand dog på at få hende til lægen.

Og det viste sig i sidste ende som en særdeles god idé.

– Han syntes, jeg var begyndt at gå sådan lidt sammenfaldet. Jeg kunne godt se, at jeg kunne have en tendens til det, men jeg tænkte også, at det var mit arbejdes skyld. Som frisør står man meget foroverbøjet hele tiden. Men Torben blev ved med at tage det op, og det var godt, for jeg er rigtig dårlig til at gå til lægen. Jeg tænker altid: ”jeg fejler ikke noget”, men det gjorde jeg, fortæller hun til magasinet.

https://imgix.femina.dk/2023-02-01/gun-britt-zellner_1%20%281%29.jpg

– Det viste sig, at jeg havde haft et sammenfald i lænden, og at jeg havde knogleskørhed i ret svær grad. Jeg havde bare aldrig mærket noget til nogen af delene, og det, tror jeg, skyldes træningen. Jeg har altid lavet noget. Jeg har altid holdt mig i gang, tilføjer hun.

Nu bliver hun medicineret og tager desuden kosttilskud for at holde lidelsen skak. Og så træner hun for at undgå at ende med at skulle gå med rollator.

Artiklen blev første gang bragt hos Se og Hør. Dette er en redigeret version.

Læs også