Grib dine meningsfulde møder
Selvudvikling

Grib dine meningsfulde møder

2. september 2014
af Clairvoyant, coach og forfatter Gitte Sparsø
Foto: All Over og privat
At vove er at miste fodfæste for en kort stund. Ikke at vove er at miste livet. Vov dit livs meningsfulde møder. De opstår nemlig ikke tilfældigt, skriver coach, foredragsholder, forfatter og clairvoyant Gitte Sparsø.

I mine to sidste klummer har jeg talt om øjnene, sjælens spejl og tilfældige møder. Det hænger særligt sammen med denne klumme, hvor jeg skriver om, hvorfor disse tilsyneladende tilfældige møder opstår. Det er fuldkommen op til dig om du vil modtage disse tilfældige møder, som livet tilbyder dig. Disse møder opstår fordi du har brug for dem, de opstår på ingen måde blot at anvende din tid eller for at underholde dig. Disse møder indtræffer, fordi din sjæl har brug for den udvikling, disse møder medfører.

Om Gitte Sparsø

Gitte Sparsø, clairvoyant, coach og forfatter

Kendt fra medierne, tv og radio og nu fast skribent på Oestrogen.dk:

Vores sjæl er konstant summen af de valg vi træffer.
Vores sjæl vil altid afspejle de valg vi har truffet.
Hvad og hvilket giver dig trivsel og næring i dit sind, din krop og din ånd.

Mit daglige virke er både private og virksomheder, hvor jeg har mange års erhvervserfaring som coach og mentor inden for ledelse samt personlig - og spirituel udvikling.

En af mine øvrige kernekompetencer er visionær innovativ ide -og forretningsudvikling med særlig evne for at være forud for tiden. Feks. forudså jeg Playstation og e-kalender, flere år før det blev opfundet.

Da det kan være en udfordring, at være barn og ung med klarsyn og/ eller andre psykiske evner, valgte jeg at skrive en bog, " Børn og den åndelige verden", som på ganske jordnær facon danner et indblik i en verden, hvor mange børn kan føle sig alene og ikke forstået.

Forfatter til
"Blå dug", spirituel- og personlig udvikling
"Børn og den åndelige verden"
Udgivet på forlaget www.saxo.com

Se mere på www.gitte.net

Vær åben ...
Du kan vælge at flygte væk fra møderne, lukke dine øjne, lukke dit hjerte og lukke din sjæl for, hvad disse møder rører i dig, eller, du kan vælge at være åben overfor disse særlige møder og lade dig inspirere til udvikling.

Følg dit hjerte
Søren Kierkegaard skrev engang: At vove, er at miste fodfæste for en kort stund, ikke at vove, er at miste livet. Forestil dig, at livet udelukkende tilbyder dig disse tilfældige møder for, at du kan vælge og mærke, hvad der er rigtigt for dig, uden du forestiller dig, hvad bedst kan betale sig rent strategisk, men at du følger dit hjertes og sjæls tale.

Det, du længes efter
Disse møder kan skræmme dig eller du kan føle, de er lige det, du har længtes efter og ventet længe på, uden du dog har kunnet præcisere eller beskrive, hvad det var, du ventede på.

Møderne kan være hjerteligt velkommen i dit liv, fordi du kan mærke, de vækker noget i dig, du tidligere på ingen måde har kunnet beskrive eller forklare … men du ved præcis ,når "mødet" er der, såfremt du har det fornødne mod.

Vær ærlig
Du vil måske tænke … Gitte, hvad taler du om? … men jeg taler om, at er du fuldkommen ærlig i, hvilke tilsyneladende tilfældige møder, der påvirker dig, således du opdager nye sider af dig selv …opdager der var sider af livet, du længtes efter… opdager helt nye facetter af dig selv og som du, når først du har opdaget dem, på ingen måde hverken negligerer eller ignorer, medmindre du tager et bevidst valg om, at du ikke vil, og at du tænker, tiden ikke er nu.

Hvis du tænker, at tiden ikke er nu, hvornår er den så ?

Lad dit liv udvikle sig
Må jeg opmuntre dig til, du indledningsvis mærker efter og ikke lader dit intellekt styrer, hvad du vælger, men at du lader dine følelser præge dine valg, og at du begynder at lægge mærke til disse tilsyneladende tilfældige møder, som i den grad kan påvirke dig og måske også skræmme dig. Disse møder som du dybest set godt ved, du har længtes efter og, som er et svar på dine dybeste inderste ønsker og længsler.

Forestil dig, at intet er på ingen måde tilfældigt ... absolut intet er tilfældigt …. Vover du at modtage disse tilfældige møder og fuldkommen lade dit liv udvikle sig?

Hjertelige tanker
Gitte Sparsø,

Følg Gitte Sparsø på Facebook

www.gitte.net

Få coaching og spirituel vejledning af Gitte Sparsø

• Få professionel coaching og spirituel vejledning om dit livs nuværende udfordringer og problematikker.
• Få svaret som Mp3-lydfil sendt til din mail inden for 14 dage.

Pris: 600 kr.

Læs også