https://imgix.femina.dk/media/841d18b64aac4992a23b6be759d6d20b.jpg
Selvudvikling

GRATIS: Kom til Primetime Kvinder-event

3. november 2010
af Redaktionen
Er du også en stærk powerkvinde over 40? Det første, store 'Primetime' event er lige om hjørnet, og du kan komme med

Kvinder i alderen 40+ er mere sunde, stærke, veluddannede og velstillede, end de nogensinde har været før. Men på trods af kvindegruppens voksende størrelse og øget indflydelse i samfundet er kvinderne i 40'erne, 50'erne og 60'erne kraftigt underrepræsenteret i mediebilledet.

Det har Oestrogen.dk´s stifter Pernille Aalund og en række andre kvinder besluttet at gøre noget ved, og sammen har de stiftet Primetime Kvinder. Hvis du er hurtig, kan du nå at være med til et eksklusivt event - helt gratis!

https://imgix.femina.dk/legacy/media/websites/femina-dot-dk/website/dig-og-dit-liv/karriere/1038-primetime-kvinder/1038-primetimekvinder2.jpg

FAKTA
Primetime Kvinders Facebook-side, som i øjeblikket får ca. 50 positive tilkendegivelser om dagen, er første initiativ fra gruppen. Snart udkommer også et "Primetime manifest" og i november afholdes det første større egentlige event, som skal udbrede kendskabet til Primetimes Kvindernes budskab.

Kom til Primetime Kvinder-event
Torsdag den 11. november kl. 16.00 slår vi dørene op til vores Primetime Kvinder Event i Aller Huset. Vi byder på et inspirerende oplæg, paneldebat, champagne, tapas og musik med Caroline Henderson og Electric Lady Lab. Du kommer til at opleve den absolutte ekspert på området, den amerikanske marketingguru Marti Barletta, stille skarpt på markedsføring og kommunikation til Primetime Kvinder. Du får svar på hvorfor Primetime Kvinder er så attraktive forbrugere, og hvilke tendenser Marti Barletta ser i USA lige nu.

Mød spændende synspunkter
Du får indblik i danske og internationale tal, tendenser og kampagner, der appellerer til Primetime Kvinder, når vi samler en række danske eksperter til en debat. Du kan bl.a. møde creative director i Noir, Peter Ingwersen, partner i Sunrise Reklamebureau, Anne Glad, sociolog Emilia van Hauen og administrerende direktør i TalentTuning, Benja Stig Fagerland.

Velkommen til en eksklusiv eftermiddag og aften i Aller Huset! Vi glæder os til at se dig.

Vi har begrænsede billetter, så meld dig på www.aller.dk/primetimekvinder - tilmeldingen er bindende.

Bliv medlem af: Primetime Kvinder

RELATEREDE ARTIKLER:

Nanna Lüders
https://imgix.femina.dk/legacy/media/websites/femina-dot-dk/website/dig-og-dit-liv/karriere/1038-primetime-kvinder/1038-primetimekvinder-kopi-3.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/websites/femina-dot-dk/website/dig-og-dit-liv/karriere/1039-julie/5710781002432.jpg

Læs også