https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/engangsbilleder-2014/december/lifebeadsprim.jpg
Selvudvikling

Gør livet lettere for et barn i Tanzania – og for dig selv!

16. december 2014
af Malene Fich Weischer
foto: PR
Lifebeads gør noget så sjældent som at kombinere first world problems med hjælp til dem, der virkelig trænger. Du kan også være med til at hjælpe både dig selv og andre – se med her!

Hvis du nogensinde bruger de høretelefoner, der kom med din smartphone, så ved du, hvor irriterende det er at trække dem op ad tasken: På magisk vis formår de altid at vikle sig sammen til uigenkendelighed, og det tager en evighed at vikle dem ud igen.

Måske nok et såkaldt first world problem, som næppe kan klare en sammenligning med de problemer, mennesker i tredjeverdenslande døjer med, men ikke desto mindre møgirriterende. Men nu får du mulighed for at hjælpe både dig selv, og dem, der virkelig trænger - og det hele sker ved hjælp af små, fine perler; de såkaldte LIFEBEADS.

LIFEBEADS er nemlig et simpelt produkt bestående af små perler, som du klikker på ledningen til dine høretelefoner og vupti - dit problem er løst. Dine høretelefoner vil aldrig mere slå knuder på sig selv.

Men som sagt handler det ikke kun om first world problems. Med købet af et sæt LIFEBEADS til 199 kroner, donerer vi 25 kroner til SOS Børnebyerne, som sørger for, at et skolebarn i Tanzania får betalt skolematerialer til en hel måned og dermed får mulighed for skabe et bæredygtigt liv.

Det synes vi egentlig er ret sympatisk :-) ?

Du kan se mere om LIFEBEADS her

Læs også