gitte sparsø
Selvudvikling

Gør det, du er bange for!

4. marts 2014
af Clairvoyant, coach og forfatter Gitte Sparsø
Foto: All Over og privat
Kender du følelsen af, at der er noget, du så inderligt gerne vil, men din frygt holder dig tilbage, og du viger udenom - ene og alene fordi, du er bange. Spring ud i det, skriver coach, forfatter og clairvoyant Gitte Sparsø.

Det, du kan være bange for, er ikke altid forståeligt eller forklarligt, men det kan hæmme dig i at sanse, leve og opleve muligheder i livet fuldt ud.
Det, nogle kan være bange for, er andre ikke bange for, og omvendt.

OM GITTE SPARSØ:

Gitte Sparsø, clairvoyant, coach og forfatter

Kendt fra medierne, tv og radio og nu fast skribent på Oestrogen.dk:

Vores sjæl er konstant summen af de valg vi træffer.
Vores sjæl vil altid afspejle de valg vi har truffet.
Hvad og hvilket giver dig trivsel og næring i dit sind, din krop og din ånd.

Mit daglige virke er både private og virksomheder, hvor jeg har mange års erhvervserfaring som coach og mentor inden for ledelse samt personlig - og spirituel udvikling.

En af mine øvrige kernekompetencer er visionær innovativ ide -og forretningsudvikling med særlig evne for at være forud for tiden. Feks. forudså jeg Playstation og e-kalender, flere år før det blev opfundet.

Da det kan være en udfordring, at være barn og ung med klarsyn og/ eller andre psykiske evner, valgte jeg at skrive en bog, " Børn og den åndelige verden", som på ganske jordnær facon danner et indblik i en verden, hvor mange børn kan føle sig alene og ikke forstået.

Se mere på www.gitte.net

Hvad ville du gøre, hvis du ikke var bange, og hvad er det værste, der kan ske ved, at du gør det, du er bange for?

Hvad er du bange for?
Er du bange for edderkopper, bange for at tale i større forsamlinger, gå til eksamen, køre i elevator, bange for højder, for vand, for at sige 'jeg elsker dig?' Bange for at bede om hjælp, for at lave fejl, sige undskyld?

Bange for at træffe forkerte beslutninger, bange for at vælge, bange for modet til at stå alene med en ide eller en mening eller modet til at gå foran og bane vejen for andre … eller ikke have det fornødne mod til at leve det liv, du drømmer om, fuldt ud.

Find modet
Forestil dig, at jo mere opmærksomhed og næring du giver frygten, jo stærkere bliver den. Vil du tillade det?

Det kræver sommetider mod at leve det liv, du virkelig ønsker og drømmer om. Og der, hvor du kan begynde, er, at finde ud af, om du står i vejen for dig selv. Sørg for at få det liv, du kan lide, ellers bliver du presset til at kunne lide det liv, du får.

Din krop, din sjæl …
Forestil dig, at din krop er huset for din sjæl og din sjæl taler til dig gennem din krop.
Du kan mærke i kroppen, hvad der føles rigtigt for dig, og hvad der på ingen måde føles rigtigt. Det er op til dig, om du har det fornødne mod til at lytte nærværende til din sjæl.

Lev det liv, du drømmer om
Dit intellekt og tanker kan føre dig på afveje på grund af frygt og dårlige erfaringer, og dermed forhindrer du måske dig selv i at leve det liv, du i virkeligheden ønsker og drømmer om.
Pludselig kan du blive placeret i en uoverskuelig udfordring i tilværelsen, som kræver stort overskud og mod af dig. Frygten griber fat i dig, og du kan have behov for at forstå, hvorfor - og hvad - meningen er.

Tør du vælge modet?
Når vi placeres i udfordringer, kan vi ikke altid se incitamentet med udfordringen midt i orkanen, men når vi ser os tilbage over skulderen, kan vi måske se, at vi udviklede os gennem udfordringerne. En udvikling, der bragte os videre i livet, og vi ser nye veje og nye muligheder.

Vi bliver alle placeret i opgaver og udfordringer i vores liv, og det er op til os, om vi har det fornødne mod til selv at vælge, hvad vi giver næring … den hæmmende frygt, som tapper dig for energ eller den boblende smittende livsglæde, som tilfører dig energi.

Hjertelige tanker

Gitte Sparsø

Følg Gitte Sparsø på Facebook

www.gitte.net

Få coaching og spirituel vejledning af Gitte Sparsø

• Få professionel coaching og spirituel vejledning om dit livs nuværende udfordringer og problematikker.
• Få svaret som Mp3-lydfil sendt til din mail inden for 14 dage.

Pris: 600 kr.

Læs også