https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/dig-og-dit-liv/klummer/2012/camilla-kjems-2012/1245-camilla-1-copy-2.jpg
Selvudvikling

Godt nytår

26. december 2012
af Camilla Kjems
I denne uge siger vi farvel til 2012 og goddag til 2013. Altid en mærkelig uge fuld af eftertanke

Politik. Bryster. Storsvindel. Og en mand, der gør indtryk! Da jeg spurgte FEMINAs hårdtarbejdende redaktionen, hvad der havde gjort størst indtryk på dem i det forgange år, råbte flere i kor: "Obama!". Den mand KAN et eller andet med kvinder - ja, endda så meget, at han den dag i dag, næsten to måneder efter valget, står indrammet på sin æresplads midt i redaktionen.

Hvorfor? "Politik har nok gjort størst indtryk på mig i dette år, og genvalget af Obama optog mig næsten sygeligt," siger FEMINAs redaktionschef Dorthe Kandi, mens sundhedsredaktør Karen Pallis­gaard i højere grad tænker på kærlighed, når hun kigger på billedet af Obama: "Noget af det, der har rørt mig mest i år, var, da Obama i november takkede sin Michelle i genvalgssejrstalen. Den mand, den kærlighed ;) " lyder det fra Karen.

I denne uge siger vi farvel til 2012 og goddag til 2013. Altid en mærkelig uge fuld af eftertanke. For lever vi vores liv med vores hjerter i centrum? Har vi fået sagt tak til dem, der fortjener det? Og hvad skal vores fokus være i det nye år? Hvert menneske sine spørgsmål ... og svar. Men én ting gælder for os alle: Det nye år er chancen for at lukke en dør og åbne en ny - til et måske bedre liv.

Klik på billedet herunder og få et smugkig i denne uges FEMINA

Læs også