Veninder
Selvudvikling

Gitte Sparsø: Pas godt på det, som betyder noget for dig!

1. december 2014
af Clairvoyant, coach og forfatter Gitte Sparsø
Foto: All Over og privat
Husker du på alt dét, du har kært? Eller jager du fortravlet rundt og kommer til at tage det for givet? Læs ugens indspark fra coach og clairvoyant Gitte Sparsø.

Når vi færdes fortravlede rundt i tilværelsen er der meget, vi kan komme til at tage for givet. Et godt helbred, ægtefælle/ kæreste, kærlige kys, en god samtale, gode venner, vores familie, solskinsvejr, god søvn, et måltid, job, bolig, fred, ro, stilhed eller tid … og meget mere.

Om Gitte Sparsø

Gitte Sparsø, clairvoyant, coach og forfatter

Kendt fra medierne, tv og radio og nu fast skribent på Oestrogen.dk:

Vores sjæl er konstant summen af de valg vi træffer.
Vores sjæl vil altid afspejle de valg vi har truffet.
Hvad og hvilket giver dig trivsel og næring i dit sind, din krop og din ånd.

Mit daglige virke er både private og virksomheder, hvor jeg har mange års erhvervserfaring som coach og mentor inden for ledelse samt personlig - og spirituel udvikling.

En af mine øvrige kernekompetencer er visionær innovativ ide -og forretningsudvikling med særlig evne for at være forud for tiden. Feks. forudså jeg Playstation og e-kalender, flere år før det blev opfundet.

Da det kan være en udfordring, at være barn og ung med klarsyn og/ eller andre psykiske evner, valgte jeg at skrive en bog, " Børn og den åndelige verden", som på ganske jordnær facon danner et indblik i en verden, hvor mange børn kan føle sig alene og ikke forstået.

Forfatter til
"Blå dug", spirituel- og personlig udvikling
"Børn og den åndelige verden"
Udgivet på forlaget www.saxo.com

Se mere på www.gitte.net

Det er først, når vi måske ikke længere har det, at vi mærker, hvor meget vi mangler det og måske opdager, at vi har taget det for givet.

Forestil dig, hvordan det er, når du rammes af en hovedpine. Den kan fuldkommen lamme dit energiniveau, din kreativitet, dit humør, dit overskud…. Alligevel kan du vælge at gøre noget i dit liv eller ved din krop, som du ved, giver dig hovedpine.

Det kan være en bestemt type kost, for meget alkohol, din krop mangler vand, du spekulerer eller bekymrer dig, du skal have checket dit syn eller du færdes et sted eller et i miljø, hvor der er mange skænderier eller ubalance. Jeg kunne komme med et utal af eksempler på, hvad der kunne give dig hovedpine.

Få Gitte Sparsøs nye bog "Midnatsblå tanker" GRATIS her

Fastholder du ufred, mister du fred
Når du har haft en uoverensstemmelse med en af dine kære, så forestil dig, at du på ingen måde er sen til at åbne op for freden igen. Ved at vedligeholde og fastholde ufred, mister du fred.

Har du overvejet, hvad der virkelig betyder noget for dig ? Forestil dig du sætter dig stille, i fred og ro…. og mærker efter, hvad der oprigtigt betyder noget for dig og hvad du kan bidrage med for at pleje og drage omsorg for de mennesker og det, som virkelig betyder noget for dig dybt i dit hjerte ….

Husk, at man kan købe:
-mad, men ingen appetit
-lægemidler, men ingen sundhed
-kammerater, men ingen venskab
-morskab, men ingen glæde
-bløde senge, men ingen søvn
-rolige dage, men ingen fred

Hjertelige tanker
Gitte Sparsø

Coach, foredragsholder og forfatter
Ny bogudgivelse "Midnatsblå tanker", kan frit hentes på www.saxo.com

www.gitte.net

Følg Gitte Sparsø på Facebook

Få coaching og spirituel vejledning af Gitte Sparsø

• Få professionel coaching og spirituel vejledning om dit livs nuværende udfordringer og problematikker.
• Få svaret som Mp3-lydfil sendt til din mail inden for 14 dage.

Pris: 600 kr.

Læs også