Festlig
Selvudvikling

Gitte Sparsø: Hvordan har din dag været?

6. februar 2015
af Clairvoyant, coach og forfatter Gitte Sparsø
Foto: All Over og privat
Hvordan har din dag været? Har din dag bidraget til at du kan mærke at livet er vidunderligt og dejligt. Eller det modsatte? Få ugens indspark fra coach og clairvoyant Gitte Sparsø …

Hvordan har din dag været ? Har din dag bidraget til, at du kan mærke, at livet er vidunderligt og dejligt?
Har du grinet, måske haft et herligt grineflip :-) Nydt og duftet det spæde, spæde forår. Fik du sagt til din elskede i morges, at du elsker ham eller hende, har du i løbet af dagen nydt en herlig kop vand, te, kaffe eller andet, og virkelig nydt og sanset smagen, har du nydt nuet, fik du lagt en lille hyggelig kærlig seddel i børnenes madpakke, fik du ringet til din mor og fortalt hvor vigtig hun er i dit liv… til din far og sagt det samme?

Om Gitte Sparsø

Gitte Sparsø, clairvoyant, coach og forfatter

Kendt fra medierne, tv og radio og nu fast skribent på Oestrogen.dk:

Vores sjæl er konstant summen af de valg vi træffer.
Vores sjæl vil altid afspejle de valg vi har truffet.
Hvad og hvilket giver dig trivsel og næring i dit sind, din krop og din ånd.

Mit daglige virke er både private og virksomheder, hvor jeg har mange års erhvervserfaring som coach og mentor inden for ledelse samt personlig - og spirituel udvikling.

En af mine øvrige kernekompetencer er visionær innovativ ide -og forretningsudvikling med særlig evne for at være forud for tiden. Feks. forudså jeg Playstation og e-kalender, flere år før det blev opfundet.

Da det kan være en udfordring, at være barn og ung med klarsyn og/ eller andre psykiske evner, valgte jeg at skrive en bog, " Børn og den åndelige verden", som på ganske jordnær facon danner et indblik i en verden, hvor mange børn kan føle sig alene og ikke forstået.

Forfatter til
"Blå dug", spirituel- og personlig udvikling
"Børn og den åndelige verden"
"Midnatsblå tanker"

Se mere på www.gitte.net

Glæde
Har din dag været inspirerende og givet dig ny viden, nye indsigter, har du haft positive oplevelser og indtryk, mødt stor kærlighed, er du blevet forelsket, haft en indholdsrig og nærværende samtale, spist sundt, dyrket motion, nydt dit bad og duften af sæbe, arbejdet med noget, der gav dig mening, haft en dejlig stillestund, set solen stå op eller gå ned ….. har du haft en dag, som har gjort dejligt indtryk på dig og som du oprigtigt glæder dig over.

Lækkersøvnig
Når du senere, i aften bliver lækkersøvnig og går i seng, kan du vælge at have fokus på dine gode dejlige indtryk og oplevelser du har haft i løbet af dagen, således du indleder din hvile og søvn med dejlig energi.
Sniger der sig en tanke eller følelse ind hos dig fra en mindre rar oplevelse, du har haft i løbet af dagen, kan du bevidst skubbe disse tanker og følelser væk ved at have fuldkommen fokus på det dejlige, du har oplevet og sender taknemlige tanker til det, som gjorde dig godt.

Frisk frugt
Ganske som hvis du forestiller dig en skål fyldt med frugt…. du fjerner de frugter, der er dårlige, således der udelukkende er friske frugter tilbage i skålen. Du vil formentlig aldrig spise dårlig frugt, så hvorfor tillade dårlige tanker og følelser.

Husk, du er frue eller herre i egne tanker. Du beslutter og tillader, hvem og hvad, der får plads i dine tanker og dine følelser.

Hjertelige tanker
Gitte Sparsø

Coach, foredragsholder og forfatter

www.gitte.net

Følg Gitte Sparsø på Faceboo

Læs også