Jul
Selvudvikling

Gitte Sparsø: Hjerternes fest er nær

11. november 2014
af Clairvoyant, coach og forfatter Gitte Sparsø
Foto: All Over og privat
Selvom det er svært at se det på vejret, så er de første tegn på jul begyndt at indfinde sig. Og pludselig er den her. For at det hele ikke kommer til at gå op i stress, jag og måske forventninger, der ikke bliver indfriet, er det en god idé at begynde de mentale forberedelser allerede nu.

Det er nogle uger siden, de første tegn på jul viste sig. Hyggelig forventning kan mærkes i maven samtidig med et … hov er det allerede :-)

Julen er ganske særlig for mange og er en af de perioder på året, der er fyldt med mange traditioner, glæder, spænding, forventning, hygge og aller aller vigtigst er julen hjerternes og lysets fest…. nærvær.

Om Gitte Sparsø

Gitte Sparsø, clairvoyant, coach og forfatter

Kendt fra medierne, tv og radio og nu fast skribent på Oestrogen.dk:

Vores sjæl er konstant summen af de valg vi træffer.
Vores sjæl vil altid afspejle de valg vi har truffet.
Hvad og hvilket giver dig trivsel og næring i dit sind, din krop og din ånd.

Mit daglige virke er både private og virksomheder, hvor jeg har mange års erhvervserfaring som coach og mentor inden for ledelse samt personlig - og spirituel udvikling.

En af mine øvrige kernekompetencer er visionær innovativ ide -og forretningsudvikling med særlig evne for at være forud for tiden. Feks. forudså jeg Playstation og e-kalender, flere år før det blev opfundet.

Da det kan være en udfordring, at være barn og ung med klarsyn og/ eller andre psykiske evner, valgte jeg at skrive en bog, " Børn og den åndelige verden", som på ganske jordnær facon danner et indblik i en verden, hvor mange børn kan føle sig alene og ikke forstået.

Forfatter til
"Blå dug", spirituel- og personlig udvikling
"Børn og den åndelige verden"
Udgivet på forlaget www.saxo.com

Se mere på www.gitte.net

Nærværet er den sansning, der kan give så inderlig fredfyldt næring, fylde hjertet og sjælen, og give næring til dyb livsglæde, hvis du tillader det.
Julen er tiden, hvor mange hygger på ganske særlige måder. Vi har traditioner, der blidt og vedholdende følger os fra familie til familie, generation til generation. Mange virksomheder har for flere måned siden bestilt og arrangeret julefrokost og kollegaer kan glæde sig til en god stund sammen. Andre kan frygte julefrokosten i jalousiens favntag, når ægtefællen eller kæresten drager af sted i fest dress.

Julemanden
Vi indleder hjerternes fest på mange forskellige måder. Måske er du i gang med at indkøbe små gaver til julepakkekalender eller adventsgaver, og mange forventningsfulde børn kan næsten ikke sove i bare spænding over de 24 små pakker. For slet ikke at tale om forventningen om, at julemanden kigger forbi med en sæk fyldt med gaver selve juleaften.

Hører du til dem, der har rigtig mange aftaler netop i december måned? Den måned, som er optakten til lysets og hjerternes fest. Alt bliver planlagt og mange haster af sted uden at give sig tid til at nyde netop den dejlige tid. Det er dit valg, hvor stor hastigheden skal være gennem december.

Næring til sjælen
Forestil dig, at du tager en dyb indånding og mærker den milde, blide stemning af jul. Vi kalder det hjerternes fest, så lad det være hjerternes fest med bl.a. fokus på nærværet. Nærværet giver inderlig kærlig næring til sjælen og positivt overskud til din hverdag.

Forestil dig, du giver dig tid til alle de små oplevelser, som i virkeligheden kan være de største.
Tilbered en varm kop te hjemme i dit køkken og lad glæden over blot et være sprede sig i hele din krop…. uden du samtidig fraværende remser op i dit dine tanker alle de ting, du skal nå inden jul…..
Prøv at skrive en liste og få alle dine gøremål, du har sat dig for inden jul, ud af hovedet.

Varm chokolade og fælde juletræ
Er der noget, du rigtig gerne vil opleve denne jul? Smage brændte mandler fra en bod på en gade, nyde en dejlig varm kop chokolade sammen med en god ven eller veninde på en café med udendørs servering, vise børnene juleudstillinger, gå i skoven og fælde juletræet, tage sjove billeder af børnene med nissehuer på, hvad det end måtte være… udsæt det ikke, gør det ! Og glæd dig over du giver dig tid. Tid er dit. T I D - D I T.

Mærk efter i din sjæl, i din mave, hvad vil du være ked af, du ikke får gjort, sanset, oplevet, smagt eller sagt denne jul…. Hvis du allerede ved, hvad det måtte være, vil du så lade være med at gøre det?

Gitte Sparsø
Coach, foredragsholder og forfatter
www.gitte.net

Følg Gitte Sparsø på Facebook

Få coaching og spirituel vejledning af Gitte Sparsø

• Få professionel coaching og spirituel vejledning om dit livs nuværende udfordringer og problematikker.
• Få svaret som Mp3-lydfil sendt til din mail inden for 14 dage.

Pris: 600 kr.

Læs også