Glæden ved at give
Selvudvikling

Gitte Sparsø: Glæden ved at give ubetinget

23. december 2014
af Clairvoyant, coach og forfatter Gitte Sparsø
Foto: All Over og privat
Julen handler ikke kun om penge og overforbrug. Det handler også om glæden ved at give – men ikke nødvendigvis dyre gaver. Det behøver faktisk slet ikke være noget materielt.

Denne dejlige juletid skaber stof til eftertanke og refleksion og senere i forbindelse med nytåret, måske en status over året, der gik… Juletiden er en tid, hvor vi bl.a. køber gaver til hinanden, tænker på de, som har brug for os og vi viser os måske fra vores mere hjælpsomme og overbærende side end på andre tider af året.

Om Gitte Sparsø

Gitte Sparsø, clairvoyant, coach og forfatter

Kendt fra medierne, tv og radio og nu fast skribent på Oestrogen.dk:

Vores sjæl er konstant summen af de valg vi træffer.
Vores sjæl vil altid afspejle de valg vi har truffet.
Hvad og hvilket giver dig trivsel og næring i dit sind, din krop og din ånd.

Mit daglige virke er både private og virksomheder, hvor jeg har mange års erhvervserfaring som coach og mentor inden for ledelse samt personlig - og spirituel udvikling.

En af mine øvrige kernekompetencer er visionær innovativ ide -og forretningsudvikling med særlig evne for at være forud for tiden. Feks. forudså jeg Playstation og e-kalender, flere år før det blev opfundet.

Da det kan være en udfordring, at være barn og ung med klarsyn og/ eller andre psykiske evner, valgte jeg at skrive en bog, " Børn og den åndelige verden", som på ganske jordnær facon danner et indblik i en verden, hvor mange børn kan føle sig alene og ikke forstået.

Forfatter til
"Blå dug", spirituel- og personlig udvikling
"Børn og den åndelige verden"
Udgivet på forlaget www.saxo.com

Se mere på www.gitte.net

Kender du følelsen af glæde, når du giver til andre? Glæden ved at give behøver på ingen måde at være af materiel art.

Lad hjertet tale og vise vej
Forestil dig, at du giver dit oprigtige nærvær, din oprigtige omsorg, din oprigtige kærlighed dér, hvor du føler, det er din sandhed og på ingen måde fordi du føler du bør eller skal, men fordi du af hjertet ikke kan lade være.

Det er glæde at lade hjertet tale og vise vej.

Mennesker imellem, mærker vi, når nærvær, omsorg og kærlighed gives oprigtigt …. og vi mærker når nærvær, omsorg og kærlighed gives med forsættelighed, altså med en bagtanke, såsom, nu gør jeg noget for dig, så skal du gøre noget for mig….. eller nu har jeg givet dig noget, så skal du også give mig.

Giv uden at forvente noget retur
Forestil dig derimod at give oprigtigt fra hjertet uden at forvente noget retur, således at dét, du giver, på ingen måde bliver en byttehandel.

Forestil dig, at du giver et oprigtigt kompliment, et oprigtigt smil, giver plads i trafikken, giver en hjælpende hånd, redder sengen for din elskede, går ud med skaldepanden, samler vasketøj op efter dine børn og vasker det og lægger det sammen, lægger det på plads i skuffer og skabe, således det er klar til brug igen, smører spændende madpakker til familien og lægger små søde, kærlige hilsner i, dele ud af din viden og meget, meget mere….. uden at forvente noget retur.

I forlængelse af det….. Forestil dig, at du ikke længere holder regnskab med, hvor meget du yder og giver, kontra hvor meget du modtager.

Et nyt år og du vælger
Lige nu er det lysets og hjerternes tid… forestil dig, det er lysets og hjerternes tid hele året, at du hele året stille er fyldt af glæden ved at give, uden først at have forestillet dig eller overvejet, hvad du modtager.

Jeg læste engang kloge ord: du modtager dét, du sender ud ?

Jeg ønsker dig en fredfyldt glædelig jul og et dejligt nærværende lykkebringende nytår…. Et nyt år, hvor du kan vælge at give ubetinget og med glæde.

Hjertelig tanker
Gitte Sparsø

Coach, foredragsholder og forfatter
Ny bogudgivelse "Midnatsblå tanker", kan frit hentes på www.saxo.com

www.gitte.net

Følg Gitte Sparsø på Facebook

Få coaching og spirituel vejledning af Gitte Sparsø

• Få professionel coaching og spirituel vejledning om dit livs nuværende udfordringer og problematikker.
• Få svaret som Mp3-lydfil sendt til din mail inden for 14 dage.

Pris: 600 kr.

Læs også