https://imgix.femina.dk/media/billeder/2012/december/gavedergavner-prim.jpg
Selvudvikling

Gi' en gave, der gavner!

11. december 2012
af Malene Fich Weischer
foto: All Over og PR
Mangler du inspiration til de sidste julegaver, hvad så med at diverse velgørenheds-organisationer ud? Mange af dem kan nemlig tilbyde superfede gaver, som samtidig sender penge videre til folk i nød.
Gavekort til 4 timers førstehjælpskursus
Hverdagen er fuld af uforudsete hændelser. Når ulykken rammer, er det afgørende at kunne handle hurtigt og effektivt. Med et førstehjælpskursus er du godt klædt på til at håntere ulykker i hjemmet, på arbejdspladsen og i trafikken.

Pris: 400 kr. hos Røde Kors

Se mere her
Kunstnerisk og smuk malebog
Vi er stolte af at kunne præsentere denne anderledes og helt vidunderlige malebog, som er lavet til støtte for Danske Hospitalsklovne. Malebogen er fyldt med flotte, sjove og eventyrlige tegninger lavet af en lang række kendte danskere, som har sagt ja til at støtte op om hospitalsklovnenes arbejde med dette bidrag. I malebogen finder du bl.a. tegninger fra Szhirley, Ibi Støvring, Caroline Fleming, Martin Brygman, Laura Drasbæk, Big Fat Snake og mange, mange flere.

Pris: 99 kr hos Danske Hospitalsklovne

Se mere her
Dukken Liv
Når du køber Dukken Liv bidrager du til Røde Kors' arbejde med 100 kr. Dukken Liv er strikket af frivillige Røde Kors-nørklere og alle dukkerne er unikke. Gaven er fradragsberettiget.

Pris: 100 kr hos Røde Kors

Se mere her
Fin hoptimist i sødt dansk design
Når du køber denne klovne Hoptimist går overskuddet direkte til Danske Hospitalsklovne, som er med til at sprede smil og glæde på landets børneafdelinger.

Hoptimisterne er skabt i 1968 af møbeldesigner Gustav Ehrenreich og var op gennem 70'erne en stor succes. De små Hoptimister er glade og bringer hurtigt et smil frem på læben.

Pris: 229,95 hos Danske Hospitalsklovne

Se mere her


Rosa børne T-shirt til piger

T-shirten er designet af Malene Birger. Motivet er tegnet af en 4 årig pige i Togo.

Pris: 299 kr. hos Unicef

Se mere her
REACT NOW T-shirt fra Lollys Laundry
Den populære og superlækre t-shirt Fås også til kvinder og børn, men man siger jo ikke nej til at vise et billed af Nikolaj Coster-Waldau...

Pris: 299,- hos Røde Kors

Se mere her
Giv en ged
En hun-ged er et glimrende husdyr for en fattig familie, der bor på landet. Den giver mælk kød, skind og gødning, og den forsyner familien med gedekid, som kan sælges på det lokale marked. Samtidig er den billig at fodre, fordi den bare spiser græs og vilde planter. Giv en ged til en familie og læg et bevis på den gode gerning under træet.

Pris: 260,- hos Folkekirkens Nødhjælp

Se mere her
Få endnu flere gaveidéer i Oestrogen-shoppen - klik herLæs også