https://imgix.femina.dk/media/billeder/2012/december/bos-prim.jpg
Selvudvikling

Gaveidé: Playstation-spil til ungerne

3. december 2012
af Malene Fich Weischer
foto: PR
Er du allerede ved at gå lidt i panik over, hvad du dog skal give ungerne i familien til jul, så har vi et forslag: Harry Potters ”mor” er nemlig barslet med et computerspil, og der er ikke sparet på effekterne…

Kender du nogen, som har været fuldstændig bidt af Harry Potter universet, så har vi hér den perfekte gaveidé: Forfatteren bag Harry Potter bøgerne, J.K Rowling, er nemlig tilbage med endnu en omgang trolddom og trylleri - men denne gang som spil til Playstation 3.

Spillet er lavet til det nyeste tiltag fra Playstation, Wonderbook, som benytter sig af augmented reality , hvilket gør, at spillet nærmest vækkes til live undervejs.

Selve spillet fungerer som en avanceret lærebog for elever, som vil uddanne sig selv til at blive fuldbårne troldmænd eller hekse. Spillet givet børnene et sikkert miljø, hvor de kan læse, opdage, lære og øve sig på de besværgelser ægte Potter-fand allerede kender og elsker. Desuden kan de finde hemmelige beskeder og meddelelser gennem spillet, og selvfølgelig nye, spændende historier.

Læs også