https://imgix.femina.dk/media/article/1611_fra_en_laeser_elin_tabitha.jpg
Selvudvikling

Fra en læser: Det har ramt mig med en meteors kraft

14. marts 2016
af Elin Tabitha Hansen
Elin Tabitha Hansen: Kræften har valgt at tage bolig i min krop – og det er ikke en beslutning, vi er enige om

Livet er ikke altid en dans på roser og dette faktum har ramt mig med en meteors kraft - jeg er blevet ramt af brystkræft.

Primo januar i år fik jeg diagnosen efter, hvad jeg troede skulle være, en rutine mammografi af en mælkekirtelknude, jeg har haft i flere år. Det viste sig desværre, at der nu var en kræftknude.

Det er ikke kun naboen, der rammes af kræft

Hvert år rammes knap 5.000 danske kvinder af brystkræft og mange tusind rammes af andre kræftformer og jeg synes, det er afsindigt vigtigt at være bevidst om, at det ikke kun er naboen, det sker for og derfor er det livsnødvendigt at blive undersøgt af specialister ved bare den mindste mistanke om kræft.

Fra en læser: Jeg har været spiseforstyrret i seks år, men nu mærker jeg en forandring

Glemte håret derhjemme

Januar har for mig og ikke mindst mine kære været noget af en tur i en højhastigheds centrifuge, hvor følelser, tanker, livet, hverdagen, fremtiden + det løse er blevet slynget rundt for fuld styrke og nu er vi landet et sted, hvor kemo, paryk og broccolijuice er en naturlig del af dagligdagen på linje med oplevelser, hygge, arbejde og ikke mindst familien, kæresten og alle mine skønne veninder. Midt i den nye dagligdag er der også kaos. Og med kaos opstår der til tider usædvanlige situationer, og jeg finder det immervæk syret, at jeg en morgen kom for sent på arbejde, fordi jeg havde glemt håret derhjemme og måtte vende om for at hente parykken.

Hvor hurtig kan du klappe broc - co - li?

Kræften har valgt at tage bolig i min krop - ikke en beslutning vi er enige om, så jeg vil derfor gøre livet usandsynligt surt for kræften, så den fortryder indflytningen og flytter hurtigere ud igen end den kan nå at klappe broc - co - li. Derfor vil jeg som altid være at finde på 1. parket til oplevelser med venner og familie, med løbeskoene på rundt Christianshavn Vold og svingende med en kettlebell i Fitnessdk. Jeg er klar til kamp mod kræft!

Alt jeg ønsker er, at du husker at leve livet HVER dag, for du ved ikke, hvad i morgen vil bringe.

Kærligst Elin Tabitha

https://imgix.femina.dk/1611_elin_tabitha.jpg

Elin Tabitha Hansen er 42 år og mor til Ethan på 12 år. Hun bor på Amager og arbejder til dagligt i en analysevirksomhed som research executive.

Vi vil gerne høre DIN mening!

Har du også en klummeskribent i maven? En mening, du gerne vil ud med? Eller en anek-dote, strøtanke eller betragtning fra din hverdag, du kunne tænke dig at dele med FEMINAs læsere? Så send den til os – måske bliver din klumme udvalgt til at komme på femina.dk.

Du skal maile din klumme til redaktionen@femina.dk og skrive ”Fra en læser” i emnefeltet. Teksten skal være på 300-500 ord, du skal vedhæfte et billede af dig selv og skrive en kort introduktion af dig selv. Redaktionen forbeholder sig retten til at redigere teksten.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Mvh FEMINA

Læs også