https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/sex-og-psykologi/klummer/camilla-kjems/1035-aug-kjems/1035-kjems-5-kopi_0.jpg
Selvudvikling

At flirte er at leve

7. juli 2011
af Camilla Kjems
Flirt er ikke kun for singler, der ønsker at finde en mand, men for alle, der ønsker at få mere nærvær og positiv energi ind i deres liv. Flirt er sprudlende livsglæde og en tilstedeværelse i nuet

Jeg er elendig til at flirte. Faktisk har jeg altid gået og været lidt trist over, at der aldrig er nogen mænd, der kigger efter mig. Eller virker interesserede. Eller ja - flirter med mig. Indtil en veninde (der mildt sagt er mester i flirtens kunst) satte tingene på plads for mig: "Camilla for fanden - du tåger jo rundt i din egen verden. Vær nu til stede, og tag imod de små signaler, der sendes - og send så et smil tilbage!"

Og her skulle man så tro, at min historie tog en helt anden drejning, men ak ... jeg er stadig lige elendig. For mens det falder nogle mennesker helt naturligt at flirte med mænd, med kvinder, med livet - ja, så er vi mange, for hvem flirt er en by i Rusland, som vi aldrig har besøgt. Det skal der rådes bod på nu. For flirt er ikke kun for singler, der ønsker at finde en mand, men for alle, der ønsker at få mere nærvær og positiv energi ind i deres liv. Flirt er sprudlende livsglæde og en tilstedeværelse i nuet, som mange godt kunne trænge til at blive bedre til. Mig selv inklusive!

Så min øvelse denne sommer er klar: projekt flirt, here I come! Vil du være med? Så start med mig i denne uges FEMINA, hvor vi bringer en guide til at få flirten ind i hverdagen. Og til alle I andre superflirtere derude: Giv os nogle gode tips! Hvordan gør man? Hvad siger man? Og hvordan undgår man, at flirten misforstås? Skriv til os i kommentarfeltet nedenfor, og giv os dine råd. Vi er nogle, der i den grad trænger.

Kærlig hilsen
Camilla Kjems

LÆS OGSÅ

https://imgix.femina.dk/legacy/media/55a46981826b4d9981cce1db4c340218.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/f22c71648e58431caaceb356c9c5376b.jpg

Læs også