https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/billeder-2015/januar/korprim.jpg
Selvudvikling

Find kærligheden gennem musikken

21. januar 2015
af Malene Fich Weischer/pressemeddelelse
Foto: Shutterstock. Indeholder affiliate link
Bor du i nærheden af København, er du single og elsker du musik – så har du hér et helt unikt tilbud: Korsang for singler. Var det noget? Så læs med her!

Vi har netop fået denne pressemeddelelse ind ad døren - og synes faktisk, at det er en lidt hyggelig idé. Måske kunne det også være noget for dig?

Musik er kærlighed - kærlighed er musik

Københavns første kor - eksklusivt for syngeglade singler. Et tilbud til dig, der søger korsang, socialt samvær og lysten til at møde andre syngeglade singler en lørdag i det mørke januar. Koret afholdes som en endags event, altså kun lørdag d. 31. januar 2015.

Du bliver fyldt op med stemme- og rytmetræning (ja, der skal klappes) og selvfølgelig masser af en- og flerstemmig sang. Genremæssigt vil vi være bredt rytmisk inspireret, lige fra afrikansk og stomp over til pop/rock/country. Alt leveres af to engagerede og entusiastiske lærere.

Der vil være plads til at synge skævt, synge lige, grine og klappe. Der stilles ingen krav til dine musikalske eller sangmæssige kvalifikationer og undervisningen er ligeledes tilrettelagt, så der er plads til alle alders- og niveauforskelle. I Scorekoret er musik og samvær i fokus. Undervisningen er tilrettelagt så alle kan være med. Eneste forudsætning er at du er single og har lyst til at synge sammen med andre nye spændende mennesker.

Der er indlagt kaffe/kage pause, og for dem der har lyst, tager vi en tur på cafè bagefter (for egen regning)
Bemærk de særskilte hold for tilmelding af mænd og kvinder, så vi sikrer nogenlunde ligelig kønsfordeling.

Læs mere om arrangementet her

PS: Er du over 40 og leder du efter en kæreste eller én at dele oplevelser med? Så kig forbi 40Plus.dk og se, om det er noget for dig!

Læs også