https://imgix.femina.dk/media/2cdadd3733fe441f8fd1bd1779d554a5.jpg
Selvudvikling

Få styr på dine børn

24. juni 2009
af Emilie Dahm
Nu kommer den nye iNanny family på det danske marked - en helt uvurderlig og smart gadget, som ikke kun er for teknologientusiaster. iNanny er ideel til bekymrede forældre, for den giver dig ro i sindet, sikkerhed og dine børn større frihed

Det nye satellitbaserede trackingsystem iNanny family er specielt for bekymrede forældre, ejere af kæledyr eller bilejere - hjemme, på jobbet eller på ferie: Mulighederne er ubegrænsede. Den 50 gram lette tracking-enhed er på størrelse med en tændstikæske. iNanny family er ikke kun et cool og smart gadget, men er absolut også let i brug og håndtering.

GPS-teknologien giver præcise data om, hvor personen med iNanny family er. På nettet finder forældrene den aktuelle position af deres iNanny family i samme øjeblik, de er logget ind. Ligeledes kan de få oplysninger, hvilken vej barnet er gået, selv om iNanny ligger i skoletasken eller er skjult i lommen. Forældrene definerer flere opholdsarealer og opholdssteder individuelt, og kommer barnet uden for disse områder, sendes et signal umiddelbart til en e-mail-adresse og til din mobil. Det samme sker, hvis barnet sender SOS via en emergencyknap.

iNanny family kan købes i Danmark fra juli 2009. Den koster fra 1.499,- kr. plus gebyr på abonnement.
Læs mere om iNanny på www.iNanny.dk

Læs også