https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/engangsbilleder-2012/august/2012-31-astrolog-p.jpg
Selvudvikling

Få astrologernes vejledning til dit liv

4. august 2012
af Redaktionen
Hvad enten der gælder kærlighed, karriere, familieliv eller personlighed, så står astrologerne klar til at vejlede dig. Læs med her og se hvad du kan forvente at få fra astrologerne

Mangler du afklaring og vejledning i dit liv? Har du spørgsmål om fremtiden i form af karriere, kærlighed, familie eller noget helt andet? Hvis ja, så kan det være at astrologerne kan hjælpe dig.

På Q har vi tilknyttet to astrologer, Eskild og Lejla, som hver især rådgiver og vejleder folk hver eneste dag. De modtager spørgsmål fra mænd såvel som kvinder, om alt hvad livet har at byde på, og giver svar med udgangspunkt i astrologien.

Kunne det være noget for dig? Så læs med herunder og se eksempler på, hvilket svar du kan forvente at få fra Eskild og Lejla. Du finder links ind til deres tjenester i Qshoppen ved hver besvarelse.

Astrolog, Eskild
-
Find Eskilds astrolog tjeneste i Qshoppen


Spørgsmål:

Jeg vil spørge om du kan se, om jeg skal flytte fra min bolig, mit eget lille rækkehus som jeg købte 1.2.1994. Det vil for min datter og jeg være en katastrofe. Jeg er 55 år, min datter 14 år. Har ingen andre børn. Jeg har ikke noget job, blev ledig 1.7.2011. Til næste år 1.7.2013 da kan jeg ikke få dagpenge mere, dvs. jeg har ingen indkomst, kan derfor ikke betale min termin, er så nødsaget til at sælge huset og flytte i lejebolig. Jeg søger selvfølgelig job, jeg bor i Odense, søger job på hele Fyn, i Vejle og i Horsens, men uden held, jeg er kontoruddannet, en anden uddannelse kan jeg ikke tage da jeg ikke kan leve af SU. Jeg blev skilt i 1993. Jeg har altid boet alene i mit lille hus, indtil jeg fik en datter den 30.12.1997, som ikke var planlagt, men jeg elsker hende overalt på jorden, hun bor hos mig, hendes far og jeg har aldrig boet sammen, vi er heller ikke kærester og ses kun når han kommer og henter vores datter hver 2. weekend. Jeg har heller ingen kæreste i dag.

Astrolog, Eskilds, besvarede henvendelsen således:

Jeg kan se, at du er født med ascendanten i Krebsen, og derfor betyder boligen meget for dig - som et symbol på tryghed og en 'hule', du kan trække dig tilbage til, når tilværelsens storme raser. Netop derfor bør du i denne sag konfrontere din angst og vælge at flytte - ikke tvunget af omstændighederne, men frivilligt og 'i god ro og orden'. Det, du skal gøre, er at søge arbejde, ikke bare i dit nærområde, men også udenfor det, og når du får et job så rykke teltpælene op og flytte derhen, hvor jobbet er. Det er ikke en katastrofe at skulle sælge sit hus - det kan derimod være en lærerig oplevelse. Kast dig ud i det og stol på, at vingerne kan bære - du vil blive overrasket over din egen styrke. Masser af mennesker har gjort det før dig - og de har klaret det fint.

Her vil jeg skynde mig at tilføje, at jeg selv i 1998 blev tvunget af arbejdsløshed til at forlade mit dejlige Esbjerg for at flytte til hovedstaden, fordi det var der, jobbene var. Og her bor jeg stadig.

Jeg er ikke færdig med svaret, men jeg vil lige indskyde, hvordan jeg er kommet frem til det. Jeg har opstillet et øjeblikshoroskop for det tidspunkt, da jeg læste dit spørgsmål, dvs. klokken 12:39 den 30. maj 2012. Stedet for horoskopet er København, hvor jeg opholder mig. Ascendanten i dette horoskop er i eksakt trigon (et gunstigt aspekt) til Pluto, som symboliserer det, du, spørgeren, er angst for. Pluto hersker over horoskopets 3. hus, flytninger. Oversat til dansk: Løsningen er faktisk at flytte! Så kan du sælge eller leje dit hus ud, når du flytter, alt efter hvilke muligheder, der viser sig.

'Problemet' med Pluto er, at hvis man ikke tager imod dens 'tilbud' om forvandling men fastholder det gamle, som kun er en død skal, så vil Pluto før eller siden tvinge én til at gøre netop det, man er angst for - og Plutos tvang kan opleves meget smerteligt, mens det er ulige lettere, når man frivilligt 'træder ind i dansen' og accepterer forvandlingen. Du skal med andre ord arbejde med din opfattelse af dig selv og derved gennemgå en forvandling - som når en larve bliver til en sommerfugl. Merkur, som styrer horoskopets 10. hus, job og karriere, befinder sig i Tvillingerne: Det betyder, at du er meget kompetent og dygtig indenfor dit fag, og det vil være en skam, hvis du ikke får brugt disse talenter blot fordi du er angst for at give slip på din bolig.

Du befinder dig netop nu midt i en overgangsfase (både Månen og MC befinder sig på en tegngrænse), dvs. tingene kan ikke fortsætte som hidtil, der skal ske noget nyt. Efterhånden som Månen bevæger sig gennem Vægten, vil den danne en række aspekter, som angiver, hvornår det er mest gunstigt at handle. I forhold til dit spørgsmål, som jeg først og fremmest opfatter som et spørgsmål om at komme i arbejde, fordi ascendanten er i Jomfruen, danner Månen gunstigt aspekt til Merkur efter cirka 13 grader. Dvs. om 13 uger eller 13 måneder får du den bedste mulighed for at komme i job, flytte og sælge huset. Jeg kan forstå, at der er 13 måneder, til din dagpengeberettigelse ophører.

Denne tolkning bekræftes af, at den relativt nyopdagede dværgplanet Makemake, som i min astrologi er hersker over Jomfruen, hvor spørgsmålshoroskopets ascendant og 2. husspids (= økonomi), befinder sig, ændrer retning fra retrograd (= baglæns set fra jorden) til direkte om 12 dage fra det øjeblik spørgsmålet blev stillet. Makemake står for netop arbejde, og i dette spørgsmålshoroskop også for økonomi, dvs. om ca. 12 uger eller måneder 'vender' din økonomiske og jobmæssige situation til det bedre, og det sker i sammenhæng med din jobsituation, eftersom Makemake repræsenterer netop arbejde i astrologien.

En anden meget markant begivenhed er vist ved Månens møde med Saturn efter cirka 23,5 grader (dvs. om 23,5 uger eller 23,5 måneder). Saturn har også at gøre med job og karriere, men den er mere en tidsmæssig løbebane, hvor Makemake står for 'det daglige arbejde'. Der er tale om en eller anden form for jobskift, i hvert fald får du en stor chance, selv om udfordringen også vil føles meget krævende. Her gælder det for dig om at hænge i og yde en indsats - og på den måde skabe et fundament for fremtiden. Du skal slippe alt unødvendigt og koncentrere sig om det, der betyder allermest for dig, dvs. du skal følge din lyst rent arbejdsmæssigt, altså gøre det, du altid har ønsket at gøre med dit liv.

Til sidst vil jeg sige: Tag tingene, som de kommer og lad være med at bekymre dig unødigt. Dit ascendant tegn, Krebsen, er ikke din sande indre identitet, den er 'kun' dit ydre jeg, det er derimod dit soltegn, som repræsenterer dit indre jeg. Soltegnet er i Skytten. Som Skytte besidder du en medfødt optimisme, som du bør trække på i denne sag. Og husk, at når en dør lukkes, er der som regel altid en anden, der åbnes. Og hvis det er svært for dig at tage livets tilskikkelser afslappet, kan jeg anbefale dig at dyrke meditation og / eller yoga. Mærsk McKinney Møllers "rettidige omhu" kan være meget godt - men var han lykkelig?

Kærlig hilsen,
Eskild

- Find Eskilds astrolog tjeneste i Qshoppen

Astrolog, Lejla- Find Lejlas astrolog tjeneste i Qshoppen

Spørgsmål : Får jeg fast arbejde inden længe, flere børn og finder jeg en partner at dele livet med og med dyb kærlighed til og med hinanden

Kære Hanne
Du er en jomfru-kvinde med en vægt-ascendant, og født en dag hvor månen stod i vandmandens tegn.
Det fortæller mig dels, at du er ret så perfektionistisk type kvinde, med et stort behov for din personlige frihed.

Når det så er sagt, så betyder dette ikke, at du skal leve dit liv alene, men at du skal lære at leve med ægte kærlighed i frihedens navn, om jeg så må sige.

Der er flere indikationer i dit horoskop, at du rent faktisk er bange for at miste. Dette gamle mønster giver dig alle mulige og umulige psykologiske mekanismer som gør, at du enten ikke kan se nogen, eller at han allerede er gift, eller noget helt tredje. Alt sammen noget, som får dig til at holde fast i din kontrol/angst.

Der er tegn til at du skal lære at give slip - for din angst, for at miste, og til at sige farvel til manipulation til dine egne følelser, og lære at åbne døren ind til dit inderste hjertekammer, hvilket der rent faktisk er gode muligheder for indenfor det kommende år, hvor skæbneplaneten Saturn har en finger med i spillet i forhold til den mand, du vil møde. Det er ikke bare en tilfældig flirt, men noget som er "ment to be".

Kærlig hilsen og held og lykke
Lejla

Spørg eksperterne

I Qshoppen finder du et helt panel af eksperter der spæner bredt over områder som astrologi, drømmetydning, håndlæsning, sex, styling, terapi, clairvoyance m.m. Eksperterne er til for at hjælpe dig, og det kommer i forskellig form som fx hjemmebesøg, telefonopkald, mail eller lignende.

Besøg eksperterne i Qshoppen her

Læs også