Veninder
Selvudvikling

Du ved, I er bedste veninder, når…

31. juli 2017
af Redaktionen
foto: Panthermedia
Gode venner er guld værd! Kan du kende en eller flere af dine i disse?

Du ved, I er bedste veninder, når…

… I kan være uden kontakt i uger og måneder, men når I endelig ses igen, føles det, som om I aldrig har været væk fra hinanden.

... I kan kommunikere på tværs af et lokale udelukkende ved brug af ansigtsmimik, for du ved nemlig udmærket, hvad det betyder, når hendes øjne ruller helt om i baghovedet eller hun giver sig til at pille neglelak af.

... I sender hinanden videoer og billeder på Facebook, og det altid er hende, du tagger som det første, når du læser et sjovt indslag eller en sød video.

… det er hende, der i øvrigt altid ”liker” alt, du lægger op – som den første.

… en hyggelig og helt perfekt aften i hinandens selskab sagtens kan afvikles uden at tale sammen.

… sure sokker og ditto undertøj får lov at ligge, hvor det plejer (eksempelvis på gulvet), når hun kommer på besøg. Hun ville måske endda nærmest blive bekymret for dit ve og vel, hvis hun trådte ind i et sterilt hjem.

… I gerne deler alle jeres ”guilty pleasures” med hinanden (også sæson 517 af Say Yes to the Dress og ugens Se & Hør) men har en uudtalt aftale om, at det bare bliver mellem jer to.

… I sagtens kan diskutere religion, politik, penge sex og familie. Og være uenige. Og stadig gode venner.

… I kender hinandens parforholds-historie udenad.

… hun må være ærlig og ublu om din familie. Du véd jo godt, at din far, tante eller kusine sommetider kan være en klaphat, men det er altså ikke andre end hende, der må sige det direkte.

… I har ikke noget imod at dele information om samtlige kropsvæsker, deres konsistens og frekvens.

… intet selfie er for grimt til at blive sendt afsted. Intet.

... I har set hinanden i nogle af livets mindre flatterende situationer. Når det har stået ud af begge ender – både i konkret og overført betydning, har I været der og holdt hår, hentet toiletpapir – eller flere cigaretter og mere rødvin.

… der er en stor sandsynlighed for, at I skylder hinanden penge. Men I gider ikke det dersens MobilePay, for I tror fuldt og fast på, at beløbet nok skal udjævne sig med tiden.

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370.png

Læs også