https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/sex-og-psykologi/klummer/camilla-kjems/1035-aug-kjems/1035-kjems-6-kopi-2_0.jpg
Selvudvikling

DU kan gøre en forskel!

7. oktober 2010
af Camilla Kjems
Kære kvinder – lad os i flok gøre vores til, at endnu flere kvinder i fremtiden kan få den bedste behandling og blive kureret for brystkræft. Køb kalenderen, der sælges i Netto, eller send netop nu en sms til FEMINAs egen store sms-indsamling.

Kære læser. Du vil ikke komme igennem denne uges nummer af FEMINA uden at fælde en tåre ... over, hvor uretfærdigt livet kan være, over, hvor taknemmelige vi alle skal være for hvert sekund, vi har sammen med vores elskede. Og over, hvor smukke og imponerende stærke de fire fantastiske kvinder på side 48 er - Anne, Malene, Susanne og Astrid.

De er alle fire ramt af enhver kvindes største frygt: Brystkræft. Hver især kæmper de deres kamp for at blive raske, få et mere værdifuldt liv, for at acceptere aldrig at kunne få børn eller måske aldrig opleve de børn, man har fået, blive voksne. Stærke skæbner, stærke historier, stærke kvinder - der ud over brystkræften har en anden ting til fælles: At de står frem her i FEMINA og i kalenderen "Amazoner" for at opfordre hele Danmark til at støtte op om sagen, så vi i fremtiden kan få en ENDNU bedre behandling af brystkræft og dermed også forbedre overlevelsesprocenten. Kalenderen, som FEMINA har været med til at sponsorere, kan købes i Netto til 99 kr., hvoraf de 50 kr. går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.

De seneste 10 år er opmærksomheden omkring brystkræft heldigvis steget enormt - ikke mindst takket være ildsjæles frivillige indsats. Og selv om 50 kr. ikke lyder af meget, gør det en KÆMPE forskel, hvilket også afspejles i statistikkerne. I løbet af de sidste 20 år er overlevelsen for brystkræft forbedret med 50 procent ... SÅ DET NYTTER!

Så kære kvinder - lad os i flok gøre vores til, at endnu flere kvinder i fremtiden kan få den bedste behandling og blive kureret for brystkræft. Køb kalenderen, der sælges i Netto, eller send netop nu en sms til FEMINAs egen store sms-indsamling.

Send teksten BRYST til 1266, så støtter du med 50 kr., som går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse. Så er DU også med til at gøre en forskel!

Kærlig hilsen
Camilla Kjems

LÆS OGSÅ

https://imgix.femina.dk/legacy/media/55a46981826b4d9981cce1db4c340218.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/f22c71648e58431caaceb356c9c5376b.jpg

Læs også