https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/sex-og-psykologi/klummer/camilla-kjems/camilla-kjems-1-kopi-2.jpg
Selvudvikling

Drømmemanden anno 2009

7. juli 2009
af Camilla Kjems
Jeg tror, det kommer bag på rigtig mange mænd, at kvinder ikke tænder mere på magt, end de gør

Mænd i uniformer, mænd med magt, mænd med humor. Hvad tænder du på? For 40 år siden var det en nødvendighed, at vi kvinder fandt os en driftig mand, der kunne tjene penge og forsørge os - men hvordan ser billedet ud anno 2009? Hvad tænder vi kvinder på i dag?

FEMINA satte sig for at undersøge sagen og fik godt 1.000 kvinder til at svare på et spørgeskema på femina.dk - og svaret var klart: Danske kvinder anno 2009 tænder på mænd med humor! Resultatet overraskede ikke mig - til gengæld tror jeg, det kommer bag på rigtig mange mænd, at kvinder ikke tænder mere på magt, end de gør. Jeg ser det som et klart udtryk for, hvor selvstændige vi moderne kvinder er. Mange af os sidder selv på magtfulde poster, hvorfor det er helt andre mandlige kvaliteter, vi efterspørger. Så kære mænd: Skift macho-attituden og selvhøjtideligheden ud med humor og selvironi - så har I os i jeres hule hånd!

Kærlige hilsener
Camilla Kjems

Se resultatet her

Læs også