Glad kvinde
Selvudvikling

Dit liv er lige nu!

16. september 2014
af Clairvoyant, coach og forfatter Gitte Sparsø
Foto: All Over og privat
Vær ærlig, kærlig og oprigtig fra hjertet. Ros, vær taknemmelig, elsk – og sig det. Dit liv er lige nu. Lev det. Helt oprigtigt, skriver coach og frofatter Gitte Sparsø.

Forestil dig, at alt, du gør i dit liv, gør du oprigtigt fra dit kærlige hjerte, uden du tager afsæt i, hvad der bedst kan betale sig for dig, eller hvad du føler, du får mest ud af. Ingen personlig vinding på andres bekostning. Forestil dig, at du altid, og uanset situationen, foretager alle dine handlinger oprigtigt og kærligt fra hjertet. Du vil opdage, at det er langt lettere for dig udelukkende at følge sandheden i dit hjerte.

Om Gitte Sparsø

Gitte Sparsø, clairvoyant, coach og forfatter

Kendt fra medierne, tv og radio og nu fast skribent på Oestrogen.dk:

Vores sjæl er konstant summen af de valg vi træffer.
Vores sjæl vil altid afspejle de valg vi har truffet.
Hvad og hvilket giver dig trivsel og næring i dit sind, din krop og din ånd.

Mit daglige virke er både private og virksomheder, hvor jeg har mange års erhvervserfaring som coach og mentor inden for ledelse samt personlig - og spirituel udvikling.

En af mine øvrige kernekompetencer er visionær innovativ ide -og forretningsudvikling med særlig evne for at være forud for tiden. Feks. forudså jeg Playstation og e-kalender, flere år før det blev opfundet.

Da det kan være en udfordring, at være barn og ung med klarsyn og/ eller andre psykiske evner, valgte jeg at skrive en bog, " Børn og den åndelige verden", som på ganske jordnær facon danner et indblik i en verden, hvor mange børn kan føle sig alene og ikke forstået.

Forfatter til
"Blå dug", spirituel- og personlig udvikling
"Børn og den åndelige verden"
Udgivet på forlaget www.saxo.com

Se mere på www.gitte.net

ALt hvad du gi'r, kommer tilbage
Forestil dig, du ved, at dét, du sender ud, modtager du igen? Det vil sige, når du ærligt handler og følger dit hjerte, vil du også modtage til dit hjerte.

Det kan tænkes, at dét, du sender ud, ikke kommer retur lige nøjagtig til dig i den form, som du har sendt det ud, måske det kommer til dig i en anden form - en anden situation, end du havde forestillet dig. Hyppigt er det de små ting, der er de største.

Elsk - oprigtigt fra hjertet
Forestil dig, at du altid er oprigtig fra hjertet. Underspil eller nedton aldrig, når du fortæller dine kære eller din elskede, at du elsker ham eller hende- Fortæl, når du elsker, uanset om du ved, det er gengældt.

Ros dine kære
Giv ros og anerkendelse til mennesker omkring dig, når du af hjertet føler, det er sandheden, og situationen kan bære det. Vær stolt og taknemlig for dine børn, børnebørn, din elskede, sine søskende, dine forældre, dine venner og kollegaer… og glæd dig over det, du har at glæde dig over i livet og i livet omkring dig. Du vil opdage, at du tiltrækker mere af det, du er taknemlig for og glædes over.

Dit liv er lige nu
Når du tænker på fortiden, er det med afsæt i dette nu. Når du tænker på fremtiden, er det med afsæt i dette nu … der er udelukkende dette nu.

Dit liv er lige nu, vær ærlig og kærlig fra hjertet, glæd dig, grin, le, sov godt og dejligt, spis sanselige måltider, giv dig tid til at nyde en solopgang og solnedgang, elsk, hold af, vær oprigtig. Dit liv er lige i dette nu … har du opdaget det ?

Hjertelige tanker

Gitte Sparsø
Coach, foredragsholder og forfatter

www.gitte.net

Følg Gitte Sparsø på Facebook

www.gitte.net

Få coaching og spirituel vejledning af Gitte Sparsø

• Få professionel coaching og spirituel vejledning om dit livs nuværende udfordringer og problematikker.
• Få svaret som Mp3-lydfil sendt til din mail inden for 14 dage.

Pris: 600 kr.

Læs også