https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/sex-og-psykologi/klummer/camilla-kjems/1006-feb-kjems/1006-feb-kejms-3-kopi-2_0.jpg
Selvudvikling

Det uperfekte er den nye x-faktor

3. juni 2010
af Camilla Kjems
Jeg har gennem årene skrevet flere klummer om, hvor kvælende tendensen er til, at vi kvinder skal være så perfekte og overgå hinanden med smukke hjem, perfekte børn og evig spændstig ungdommelighed

Min vidunderlige veninde Nanna har en mærkelig vane med at lave lidt spasseragtige bevægelser med hænderne, når hun bliver begejstret. Min anden veninde, Line, har altid en pose Katjes Salte Fisk i tasken, som hun hiver frem efter middagen - selv når vi er på fancy sushirestaurant! Og min tredje veninde, Katrine, går så lidt op i mode, at man sagtens kan se hende i tøj, hun havde på til en fest for fem år siden. Kloge, intelligente, fantastiske kvinder - langtfra perfekte - men sprængfyldte med x-faktor!!!

Jeg har gennem årene skrevet flere klummer om, hvor kvælende tendensen er til, at vi kvinder skal være så perfekte og overgå hinanden med smukke hjem, perfekte børn og evig spændstig ungdommelighed. Jeg hader det mindreværd, denne interne kvindekonkurrence fører til, og min mission er derfor at få sat gang i en landsdækkende bevægelse, der lovpriser den komplette kvinde - i al hendes uperfekthed!

Læs også: Sådan slipper du nemt om husarbejdet

Med det mener jeg ikke, vi skal stoppe med at gøre os umage, men at vi bør stå af præstationsræset og anerkende, at vi er mennesker på godt og ondt. Og at intet eller ingen er perfekte. Vil du være med? Så start med at læse ugens tema i denne uges FEMINA. Jeg LOVER dig - du bliver meget lykkeligere af det!

God fornøjelse
Camilla Kjems

LÆS OGSÅ

https://imgix.femina.dk/legacy/media/c5d25999e8c743cd812aa2778e6dd9ce.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/f22c71648e58431caaceb356c9c5376b.jpg

Læs også