https://imgix.femina.dk/media/billeder/2013/oktober/sommerprim.jpg
Selvudvikling

Det er dig, der bestemmer!

31. oktober 2013
af Motivationskonsulent Charlotte Sommer
foto: Privat og All Over
Motivationscoach Charlotte Sommer kommer her med fjerde og sidste del af sin artikelserie om at opnå sine drømme. Denne gang handler det om, hvordan du gør dig fri af andres meninger ... det er nemlig dig, der bestemmer over dit liv.

Dette er fjerde og sidste artikel i serien: "3 tips til at opnå dine drømme".

I denne artikel vil jeg fortælle dig lidt om, hvorfor det er vigtigt, at du giver fuldt skrald på trods af andres mening.

Lader du andre bestemme, kommer du ingen vegne.
Hvis du venter på, at alle andre synes, at det, du har tænkt dig, er en god idé, så vil du nok opleve, at du kan vente længe. Mennesker omkring os kan godt blive nervøse, når vi pludselig rykker os og gør noget andet, end vi plejer.

Det minder dem nemlig ubevidst om, at de da vist ikke selv har rykket sig så meget på det sidste. Selvfølgelig vil der være mennesker, der støtter dig, men de fleste oplever, at dtr skaber en vis usikkerhed i deres omgangskreds, hvis de begynder at handle anderledes og tænke større tanker.

Omgiv dig med mennesker, der støtter dig
Derfor er det ekstra vigtigt, at du er bevidst omkring, hvilke mennesker du omgiver dig med. Er det mennesker, der støtter dig eller mennesker, der står klar til at pille dig ned til enhver tid?

Det er helt okay at sortere ud i din omgangskreds. Og helt ærligt. Fortjener du så ikke at have mennesker i dit liv, der støtter dig?

Det synes jeg bestemt, at du gør.

Så hvis ikke i dag? Hvornår så?

Åh, hvor jeg glæder mig til at høre om alle de spændende drømme, du bevæger dig hen imod.

Du er en stor inspiration!

Mægtige drømmeagtige glade hilsner

Charlotte

Ps. Jeg tror på dig! Giv gas!

OM CHARLOTTE SOMMER


Charlotte Lotus Sommer er Oestrogens motivationskonsulent.

Hun er indehaver af virksomhederne charlottesommer.dk og businessbooster.dk.

Hun mener, at du fortjener at udleve dine drømme og leve livet for fuld udblæsning.

charlottesommer.dk fokuserer Charlotte på Positiv Energi, Power og Personlig Udvikling og her kan du få et positivt spark bagi.

businessbooster.dk kan du som selvstændig få hjælp til at booste din virksomhed, så du får flere kunder og højere omsætning.


Boost dit selvværd og tro på dig selv!


Læs mere her

Læs også