Curvy Kandi
Selvudvikling

Curvy Kandi tester: Få en makeover hjemme i stuen

23. august 2017
af Dorthe Kandi
(Instagram: Curvy_Kandi)
Ved du ikke, hvad der klæder dig? Hader du prøverum? Eller har du bare ikke tid til at shoppe? Curvy Kandi har afprøvet det nye koncept Annó Anno, hvor du får stylisthjælp til at udvælge tøj - som bliver sendt direkte hjem til dig.

Curvy Kandi tester Annó Anno

Forleden fik jeg et godt tilbud. Jeg blev spurgt, om jeg ville teste det nye koncept annoanno.dk, hvor kvinder fra str. 42 og op kan få en stylists hjælp til at vælge nyt tøj, som så sendes hjem til dig. Så kan du prøve de fem items i dit eget hjem – måske endda flere gange, inden du bestemmer dig for, om det er noget for dig. Det, du ikke vil have, sender du retur.

Lyder det tillokkende? Ja, det synes jeg, så jeg sagde "ja tak" og oprettede en profil på sitet, hvor jeg skulle svare på, hvilken stil jeg bedst kan lide (rå, feminin og så videre), om jeg foretrækker mine kjoler over eller under knæet, om noget må være kropsnært med mere. Man kan også skrive, hvis man slet ikke vil have kjoler eller bukser og lignende.

Jeg udfyldte profilen og håbede, at stylisten, der skulle arbejde med mine ønsker, kunne kombinere noget feminint og råt med min kærlighed til kjoler og farver.

I aftes fik jeg min første pakke.

LÆS OGSÅ: Curvy Kandi mener: Hvorfor skal man spise (ekstra) sundt, når man er tyk?

En øjenåbner

Den var for det første pakket fint ind, så det føltes næsten som en gave – selvom det var en, man selv skulle betale, var det en rar følelse. Der fulgte også et fint brev med, hvor stylisten skrev, hvorfor hun havde udvalgt netop disse fem stykker tøj. Hun skrev blandt andet:

”Jeg har valgt to kjoler, så du med garanti kan vække opsigt, når du møder på kontoret, og ved at bruge et bælte kan du også markere din talje, når du har kjolen med de pink blomster på”.

Og ja, jeg vil netop nok vælge et bælte, men jeg ville nok aldrig have valgt den kjole ud i butikken, fordi jeg umiddelbart ville mene, den var for kort. Men nu hvor jeg har gået frem og tilbage foran spejlet hjemme i soveværelset, tænker jeg, at den blive fed med et par strømpebukser og støvletter – og ærmerne er fantastiske med fine flæse-detaljer.

Det er ret fedt at få præsenteret noget tøj, som jeg ikke ellers ville trække i – for selvom jeg ikke synes, jeg sidder fast i en bestemt stil, så er det rart at blive udfordret og opdage noget nyt. Det samme gælder for de sorte jeans med coating, der lå i pakken. Dem ville jeg aldrig været stoppet op ved, men da jeg trak i dem, sad de for det første perfekt, og jeg følte mig rå og lækker med en camouflageskjorte til, der har en løbegang med snøre i taljen, så jeg kan fremhæve min talje lidt.

I det hele taget synes jeg, at konceptet er godt udtænkt. Uanset om du hader prøverum eller bare ofte føler, at der ikke lige er tid til at gå i butikker og lede efter nyt tøj, så kan stylisterne i AnnóAnno træde til. Og så koster det kun 100 kroner, hvilket jeg synes er billigt for en styling. Beholder du mindst ét stykke tø,j trækkes de 100 kroner fra – og beholder man det hele, får man 20 procent på den samlede regning.

Jeg overvejer stadig, om jeg skal beholde det hele, men jeg er fan af ideen.

Dorthe Kandi har modtaget boksen fra AnnóAnno gratis, men indlægget er derudover ikke sponsoreret.

Se, hvad der var i Dorthes boks herunder:

https://imgix.femina.dk/call_to_action/curvy_kandi_cta2_0.png

Læs også