https://imgix.femina.dk/media/billeder/2013/september/stjernestundprim.jpg
Selvudvikling

Coach: Vælg stjernestunderne

17. september 2013
af Gitte Sparsø
Foto: All Over
Samler du på stjernestunder, eller samler du på oplevelser, der har gjort dig ked af det, irriteret, og som måske medfører , at du taler dårligt om andre? Vælg det første, siger coach og clairvoyant Gitte Sparsø.

Forestil dig, at du den næste uge, udelukkende vil tillade, at huske og omtale dine gode oplevelser. Dine stjernestunder. Det giver dejlig positiv energi og hele dit væsen vil afspejle den gode energi.
Forestil dig, at du alligevel har en oplevelse, som irriterer dig. Måske du kommer for sent til toget, en anden bilist snupper den P-plads, du har fået øje på, eller andet, som blot ikke er, hvad du havde forventet.
Når du ser på dine mindre gode oplevelser fra din sædvanlige synsvinkel, og du bliver irriteret, så forestil dig at se din oplevelse på en ny måde.

GITTE SPARSØ

Coach, clairvoyant, forfatter og skribent på Oestrogen.dk

Tag andre briller på
Hvis du har briller på med blåt glas, vil du se verden blå, tager du transparente briller på, oplever du verden transparent.
Forestil dig, at alt er lige, som det er meningen det skal være. Alt er, som det skal være, også selvom om det umiddelbart ikke danner god mening for dig, lige di et øjeblik det sker. Forestil dig, at det vil danne rigtig god mening for dig, på lidt længere sigt.

De meningsfulde tilfældigheder
Så selvom du ikke lige nu kan se meningen med dine mindre gode oplevelser, så forestil dig, at alt det, du oplever i din tilværelse, sker af en årsag, og intet er tilfældigt.

Pludselig får du måske øje på, at det på ingen måde var slemt at komme for sent til toget, for du faldt i en kort snak med en anden, som også kom for sent til toget. Et kort, tilfældigt møde, som måske udvikler sig til et dybt kærlighedsforhold eller et livslangt venskab. Således kan livet overraske, og du ved ikke, hvilke vidunderlige oplevelser, der venter dig lige om lidt i dit liv.


Intet er helt tilfældigt

Hvordan vil det være for dig, hvis du forestiller dig, at intet er tilfældigt. Absolut intet? At det er meningen, du kommer for sent til toget, at det er meningen af en anden bilist snupper den P-plads du har udset dig?
Hvordan føles det?

Når du begynder at samarbejde med tanken og følelsen af, at intet er tilfældigt. og alt er synkronisitet - altså, meningsfulde tilfældigheder, som du efter eget valg kan vælge af benytte dig af … får du så pludselig øje på flere meningsfulde tilfældigheder i din tilværelse ?

Claivoyance og coaching med Gitte Sparsø!

Læs også