https://imgix.femina.dk/media/billeder/2014/januar/gitteprim.jpg
Selvudvikling

Coach og clairvoyant: Mærk efter!

21. januar 2014
af Clairvoyant, coach og forfatter Gitte Sparsø
Foto: All Over og privat
Kan du mærke i din sjæl, at der er noget, du gerne vil, men du tøver og holder dig tilbage … så mærk rigtig godt efter, siger coach og clairvoyant Gitte Sparsø, der allerede er i optimistisk forårshumør. Bliv smittet her!

Jeg er optimist, og allerede i januar kan mine sanser fornemme foråret er på vej, selvom både kalender, natur og vejret kan forsøge at fortælle mig det stadig er vinter. Jeg kan mærke den glade fornemmelse og forventningens glæde i krop og sjæl over, at det ikke varer længe, før små nye grønne skud spirer og bryder igennem jordoverfladen, som en solstråle, der endelig bryder igennem skyerne. Det er så livsbekræftende at se de nye små lysegrønne skud trodse både kalender og vejret, tålmodigt, stille og roligt bevæge sig igennem jordoverfladen op i lyset.

OM GITTE SPARSØ:

Gitte Sparsø, clairvoyant, coach og forfatter

Kendt fra medierne, tv og radio og nu fast skribent på Oestrogen.dk:

Vores sjæl er konstant summen af de valg vi træffer.
Vores sjæl vil altid afspejle de valg vi har truffet.
Hvad og hvilket giver dig trivsel og næring i dit sind, din krop og din ånd.

Mit daglige virke er både private og virksomheder, hvor jeg har mange års erhvervserfaring som coach og mentor inden for ledelse samt personlig - og spirituel udvikling.

En af mine øvrige kernekompetencer er visionær innovativ ide -og forretningsudvikling med særlig evne for at være forud for tiden. Feks. forudså jeg Playstation og e-kalender, flere år før det blev opfundet.

Da det kan være en udfordring, at være barn og ung med klarsyn og/ eller andre psykiske evner, valgte jeg at skrive en bog, " Børn og den åndelige verden", som på ganske jordnær facon danner et indblik i en verden, hvor mange børn kan føle sig alene og ikke forstået.

Se mere på www.gitte.net

Trods forhindringerne
Blot tænk dig, i løbet af forår og sommer vil du kunne se, hvordan bittesmå planter trodser asfalt og bryder igennem en overflade, man ikke umiddelbart skulle mene var muligt. Bittesmå bløde planter, der kan trodse hård asfalt.

På samme måde er det med os mennesker. Vi lever alle med livets opgaver og udfordringer og skal sommetider trodse tilsyneladende forhindringer og eller selvskabte bakketoppe.

En ny vej i livet
Kan du mærke i din sjæl, der er noget, du gerne vil, men du tøver og holder dig tilbage, så mærk efter, hvorfor du holder dig tilbage og ikke handler. Du kan føle dig blød og uden handlekraft, fordi det vil føles alt for hårdt at gå eller vælge en ny vej i livet.

Hvad hvis du aldrig får muligheden igen? Forestil dig, at den mulighed, du forholder dig tøvende over for…. Den får du aldrig igen, hvordan føles det? Giver følelsen dig det fornødne mod til at træffe din beslutning og handle. ?

Overvind din bekymring
Hvad er du bange eller bekymret for? Kan du overvinde din bekymring og begive dig ud ad den vej, du dybt i dit hjerte kan mærke, er rigtig for dig. Fordi den er rigtig for dig, behøver den ikke at være rigtig for andre, og det er inderligt vigtigt, du holder dig det for øje, såfremt du rådfører dig med andre.

Mennesker du rådfører dig med, venner og familie, kan have andre ønsker og værdier end du, og det vil være afsættet for deres meninger og holdninger, når du spørger dem til råds.

Stol på din mavefornemmelse
Derfor er det så afgørende og essentielt, at du stoler på det, du mærker i dit hjerte, at du stoler på din "mavefornemmelse".
Din "mavefornemmelse" kommer et sted dybt fra dit indre. Dit indre, din sjæl vil altid forsøge at fortælle dig sandheden, hvor dine tanker og dit erfaringsgrundlag måske kan føre dig på afveje.

Sommetider kan det være ganske enkelt:
Gør det dig glad, så gør det, gør det dig ikke glad, så lad være.
Prøv at gå udenfor og træk vejret dybt og duft til foråret ... det er på vej.?

Gitte Sparsø

Følg Gitte Sparsø på Facebook

www.gitte.net

Få coaching og spirituel vejledning af Gitte Sparsø

• Få professionel coaching og spirituel vejledning om dit livs nuværende udfordringer og problematikker.
• Få svaret som Mp3-lydfil sendt til din mail inden for 14 dage.

Pris: 600 kr.

https://imgix.femina.dk/call_to_action/py02-abobanner-6430x2052.jpg

Læs også