Nytårsforsæt
Selvudvikling

Coach og clairvoyant: Før du laver et nytårsforsæt…

26. december 2013
af Clairvoyant, coach og forfatter Gitte Sparsø
Foto: All Over og privat
Nytårsaften er for manges vedkommende en aften, hvor vi reflekterer over året, som gik og vi gør os positive tanker om året, som kommer. Hvilke tanker og følelser har du gjort dig?, spørger coach og clairvoyant Gitte Sparsø

Nytårsaften er for manges vedkommende en aften, hvor vi reflekterer over året, som gik, og hvor vi gør os positive tanker om året, som kommer. Hvilke tanker og følelser har du gjort dig?

OM GITTE SPARSØ:

Gitte Sparsø, clairvoyant, coach og forfatter

Kendt fra medierne, tv og radio og nu fast skribent på Oestrogen.dk:

Vores sjæl er konstant summen af de valg vi træffer.
Vores sjæl vil altid afspejle de valg vi har truffet.
Hvad og hvilket giver dig trivsel og næring i dit sind, din krop og din ånd.

Mit daglige virke er både private og virksomheder, hvor jeg har mange års erhvervserfaring som coach og mentor inden for ledelse samt personlig - og spirituel udvikling.

En af mine øvrige kernekompetencer er visionær innovativ ide -og forretningsudvikling med særlig evne for at være forud for tiden. Feks. forudså jeg Playstation og e-kalender, flere år før det blev opfundet.

Da det kan være en udfordring, at være barn og ung med klarsyn og/ eller andre psykiske evner, valgte jeg at skrive en bog, " Børn og den åndelige verden", som på ganske jordnær facon danner et indblik i en verden, hvor mange børn kan føle sig alene og ikke forstået.

Se mere på www.gitte.net

Hvad ønsker du mere af, som det du oplevede i 2013, og hvad ønsker du mindre af fremover?

Hvad var det dejligste, smukkeste, gladeste, sjoveste, mest indsigtsfulde, lærerige, spændende, lykkeligste, kærligste du oplevede i året, som er gået?

Hvad gjorde dig taknemlig?

Vær ærlig overfor dig selv
De fleste af os har mange intentioner om dette eller hint i det kommende år og du kan have nytårsforsæt om, at lige netop i år vil du holde det løfte ,som du gav dig selv… at holde op med at ryge, tabe dig eller tage på i vægt, forbedre dine kostvaner, dyrke mere motion, starte virksomhed, arbejde mindre, vise og fortælle dine omgivelser du holder af dem og elsker dem, give mere tid til familie og venner ect.

Hvor mange gange har du haft et nytårsforsæt og fuldkommen gennemført det?
Når du fastsætter et nytårsfortsæt er det væsentligt, at du af hjertet er motiveret. Din motivation er din drivkraft og det er også rigtig vigtigt, at det giver god mening for dig.

Hvad motiverer dig og hvad danner oprigtig og autentisk god mening for dig i din tilværelse? Vær ærlig overfor dig selv.

Tre vigtige ord
Et nytårsforsæt kan være, at gøre op med, hvilket og hvad der er det vigtigste i dit liv.
Kærlighed?

At sige jeg elsker dig, til den og dem du elsker, skaber glæde, varme og tryghed.

Det er så vigtigt at sige disse ord til dem du elsker. Forestil dig et glas, og hver gang du sandt fra hjertet siger, jeg elsker dig, fylder du kærlig energi i glasset og der bliver overskud til at øse fra glasset.

Hvordan føles det for dig, når dine kære fortæller de elsker dig?

Hvornår har du sidst sagt inderligt, jeg elsker dig, til din elskede, dine børn, din mor, din far, dine bedsteforældre, din søster, din bror?
3 alt beskrivende ord... jeg elsker dig ..... er sommetider svært for nogen at sige, for andre falder det ganske let.

Hvorfor er det let for nogen og svært for andre.?

Dit valg
Prøv engang… Vær fuldkommen tilstede og sig, jeg elsker dig, til den eller dem du elsker så det mærkes i Jeres hjerter og sjæl.

Det kan virke naturligt eller oplagt at anvende nytåret til refleksion og eftertanke, et år rundes af og et nyt begynder.

I virkeligheden behøver det ikke, at være nytårsaften for, at du gør status og mærker efter i din sjæl, hvad der danner oprigtig god mening for dig og at du fortæller dine kære du elsker dem.
Du kan frit benytte hver dag hele året rundt… valget er dit.

Jeg ønsker dig et dejligt sundt, indsigtsfuldt og lykkebringende nytår.
Hjertelige tanker
Gitte Sparsø

www.gitte.ne

https://imgix.femina.dk/call_to_action/py02-abobanner-6430x2052.jpg

Læs også