https://imgix.femina.dk/media/janeprim.jpg
Selvudvikling

Coach dig selv!

21. april 2014
af Lonnie Kjer
foto: PR
Glem alt om dyre kurser og smarte seminarer, der som oftest er forbeholdt dem med de fedeste jobs. Det kan gøres billigere og lige så godt på nettet. Det er MyOnlineNLP.dk er fint bevis på. Og kvinden bag har prøvet det hele selv.

Selvudvikling på højniveau har længe været for elitært, siger kvinden bag MyOnlineNLP.dk. Hun har tidligere coachet netop eliten, men nu er det tid for naboens datter, du og jeg at lede os selv. Nemt, hurtigt - og på nettet.
"Jeg synes, det skal ud til alle, for det huer mig ikke, når det bliver for de udvalgte," siger Jane Rosengren, NLP-træner.

Coaching er for alle!
For alle har brug for at kunne 'peak-performe' og lede sig selv. Også postbuddet, fabriksarbejderen og den arbejdsløse. Ja, måske især dem. Og det kan lige så godt være i dit kærlighedsliv - og ikke på arbejdspladsen, du trænger til coaching, forklarer hun.
"Jeg har tænkt på det i mange år, og nu er det altså muligt at coache sig selv over nettet og slippe for kurserne, der både koster penge og fridage og masser af energi .. og altså er forbeholdt de få.

Coaching for dig … og de andre!
Og så slipper du altså for at bruge de tre dage på kurset.
"Du får også mere ud af det på nettet, synes jeg. Det er mere effektivt, og udbyttet er større, fordi du kan hive det frem, når det passer dig," siger Jane Rosengren om din personlige net-coaching, der faktisk ikke behøver kun at være forbeholdt dig.
"Der er mødre og døtre, der tager det sammen, der er kolleger, der gør det … og manden har også tendens til at blande sig, når konen sidder på nettet om aftenen. Det kan der komme rigtig gode samtaler ud af."

Læs mere om kurset HER!

Læs også