https://imgix.femina.dk/media/billeder/2013/september/modprim.jpg
Selvudvikling

Coach: Det kræver mod at vælge!

1. august 2014
af Gitte Sparsø
Foto: All Over
Ethvert tilvalg er fravalg af noget andet, og af og til stiller livet os udfordringer, hvor det er så svært at træffe et valg. Men det er dit ansvar, dine muligheder, dine valg – og dit liv, siger coach og clairvoyant Gitte Sparsø.

Der er valg, der så svære, at du får ondt i maven, hovedpine, græder og ikke kan koncentrere dig. Din opgave med at skulle træffe dit valg står nemlig konstant og ubarmhjertigt og prikker dig på skulderen.

Overspringshandlinger …
Du ved godt, når du skal træffe valg i din tilværelse, men nogle valg er så svære, at du udsætter din beslutning. Så laver du enten overspringshandlinger, eller du lukker øjnene, uden at træffe dit valg, i håb om, at tiden løser det for dig, andre tager en beslutning på dine vegne, eller der dukker noget op, som gør det lettere for dig at vælge.

Angsten for at vælge
Når du udsætter at træffe et valg kan det hænge sammen med, at det er svært for dig at overskue konsekvenserne Du kan være bange for, at du fortryder dit valg, fordi du ved, hvad du har, men du ved ikke, hvad du får. Du kan f.eks. blive i et utilfredsstillende job, som ikke længere danner god mening for dig, og det eneste formål med du har jobbet er din faste løn.

Eller være i et parforhold, hvor du ikke længere husker, hvorfor du egentlig valgte din partner, eller hvor kærligheden ikke længere er til stede, som den bør være i et velfungerende, nærværende, omsorgsfuldt, kærligt og lykkeligt parforhold.

GITTE SPARSØ ER ...

Clairvoyant, coach og forfatter

Kendt fra medierne, tv og radio

Mod, autenticitet og ærlighed!
Det kræver ofte stort mod, at træffe beslutninger, og sommertider er det sde korteste ord, ja og nej, der kræver den største eftertanke.
Det er essentielt, at du er loyal og ærlig overfor dig selv. Når du træffer dine beslutninger ærligt fra dit hjerte, er det en beslutning og et valg fra det reneste kærligste sted i dig. Endvidere vil en beslutning fra dit hjerte give dig stor styrke og gennemslagskraft, for da mærker og oplever du, at du har modet til at være tro mod dig selv.

Træf valget!
Vælger du, at lade være med at træffe et valg, som du ved, dit liv har brug for, kan du spørge dig selv om, hvad der i virkeligheden afholder dig fra at træffe dit valg? Hvad er formålet med det, og for hvis skyld gør du det?
Husk … Det er dit liv, dit ansvar, dine muligheder, dine valg.

Hjertelige tanker

Gitte Sparsø

www.gitte.net

Læs også