https://imgix.femina.dk/media/c020e1910eee41d1a4a4402fe171266c_1.jpg
Selvudvikling

Chokolade + kvinder = Kærlighed

13. oktober 2011
af Camilla Kjems
At tage et rigtig lækkert stykke chokolade i munden, lukke øjnene og hæmningsløst gi’ sig hen til nydelsen af smagen, der breder sig blødt i munden, når chokoladen smelter – det er syndigt og pragtfuldt og gør os lykkelige

Der er noget med kvinder og chokolade. Og her på FEMINA har vi endda belæg for den påstand. Det seneste år har topscoreren af alle artikler på femina.dk nemlig været opskriften på hvid chokolademousse. Ikke artikler om sex, ej heller artikler om faste balder, næ nej: Chokolademousse! Men hvad er det med den chokolade? Spørger man FEMINAs madredaktør Susanne Gustafsson, lyder svaret:

"Jeg tror, vi elsker chokolade, fordi det smager så vidunderligt, og fordi det er sådan lidt frækt at sidde med en æske og bare vælge og vrage. At tage et rigtig lækkert stykke chokolade i munden, lukke øjnene og hæmningsløst gi' sig hen til nydelsen af smagen, der breder sig blødt i munden, når chokoladen smelter - det er syndigt og pragtfuldt og gør os lykkelige. Og at det så oven i købet påstås at være sundt, er jo kun en ekstra gevinst!"
Sådan lyder Susannes fine bud.
Spørger man journalist Dorte Mosbæk, er svaret et lidt andet: "Folk har jo hørt, at det øger sexlysten!"

Uanset hvad forklaringen på kærlighedsforholdet mellem kvinder og chokolade er, så synes jeg, det er en last, vi skal dyrke med god samvittighed. I afmålte mængder. Verden bliver simpelt hen for kedelig og usanselig, hvis der aldrig er plads til at synde. Derfor har vi i FEMINA hver uge dedikeret en side til den søde og sanselige tand. Og denne uge står menuen på ... ta-d-aaa!:Chokolademousse med sukkerristede pistacienødder. Mums. Så kære kvinde: Nyd!

PS: Og husk nu, at det kun er mørk chokolade, der er sundt :-)

Kærlig hilsen
Camilla Kjems

LÆS OGSÅ

https://imgix.femina.dk/legacy/media/55a46981826b4d9981cce1db4c340218.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/f22c71648e58431caaceb356c9c5376b.jpg

Læs også