https://imgix.femina.dk/media/article/1741-camilla-kjems.jpg
Selvudvikling

Chefredaktøren: Spring ud i foråret – som den, du er!

1. februar 2018
af Camilla Kjems
Jeg ELSKER tøj, mode, at klæde mig på og føle mig lækker. Eller rå. Eller fin. Eller casual – alt afhængigt af mit humør. Men nogle sæsoner er jeg mere mode-minded end andre.
Blomstrede kjoler, glade farver og tidens trendy tern. Jeg ELSKER tøj, mode, at klæde mig på og føle mig lækker. Eller rå. Eller fin. Eller casual – alt afhængigt af mit humør. Men nogle sæsoner er jeg mere mode-minded end andre. Selvfølgelig meget afhængigt af hvor jeg er i mit liv (i årene med små børn havde jeg hverken tid, råd eller overskud til at gå så meget op i mit udseende), og hvordan moden lige er i netop den sæson. Nogle gange føler jeg mig helt hægtet af modebilledet og kan aboslut intet finde, som jeg kan lide eller tænker vil klæde mig.
Men netop denne sæson er jeg totalt på. Jeg har for længst omfavnet bølgen med de feminine kjoler og nederdele og nyder at have fundet et feminint alternativ til mine ellers elskede jeans. Jeg har altid haft en stor forkærlighed for ternede blazere, og også de stilrene jakkesæt er lige mig. Omvendt ved jeg, at pastelfarver aldrig kommer til at klæde mig, at jeg har det bedst med farver, når jeg bevæger mig i det mørke spektrum (gerne tilsat den sikre sorte), og at flæser og glimmer bare aldrig kommer til at få plads i mit klædeskab.
Og det er jo lige præcis det, der er forskellen på ”mode” og ”stil”: At man véd, hvad der klæder én, og hvad der passer til éns personlighed. Så velkommen til forårets store, eksklusive modenummer, hvor vi viser et bredt udvalg af alt det nye tøj og alle de nye tendenser – lige nu. Derfra er det blot at plukke lige det, DU kan lide og føler dig godt repræsenteret i – og så springe selvsikker og glad ud i det sprudlende forår. Fyldt med kreativitet, glæde og gode stunder i venners lag. Camilla Kjems Chefredaktør camilla.kjems@femina.dk FÅ EN SMUGKIG I FEMINAS STORE MODENUMMER SOM KUN KOSTER 25 KRONER I DENNE UGE
https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370.png

Læs også