Camilla Kjems
Selvudvikling

Chefredaktøren: Nedtælling til hygge

10. oktober 2019
af Camilla Kjems
Jeg er vild med efterårets klare himmel, kølige luft og røde kinder, der efter en tur i skoven og et havdyp råber på varm kakao, dyne på sofaen og gode bøger og serier.
Efterårsferien står for døren, og det betyder nedtælling til HYGGE!!! Jeg er vild med efterårets klare himmel, kølige luft og røde kinder, der efter en tur i skoven og et havdyp råber på varm kakao, dyne på sofaen og gode bøger og serier.
Efter en travl september, hvor jeg ikke har haft to minutter til mig selv, har jeg samlet til bunke. Følgende bøger og serier glæder jeg mig derfor til at fordybe mig i den kommende uge: • ”Hvor flodkrebsene synger” af den amerikanske vildtforsker Delia Owens. Bogen, der har taget USA med storm, er en hjerteskærende historie om det at blive voksen og en overraskende fortælling om et muligt mord. Skuespiller Reese Witherspoon har allerede sikret sig rettighederne til at filmatisere den roste bog. • ”Gode kasser” af skuespillerne og komikerne Ditte og Louise. En bog om kønsstereotyper, (mangel på) liderlighed og alle de kasser, vi sætter hinanden og os selv i. Alt sammen i en lystig og skamløs blanding af selvbiografiske tekster, fiktive historier, interviews, tegninger, quiz og latter. • ... Og så skal jeg selvfølgelig binge nogle serier og se noget godt tv. Her står HBO’s ”Succession” og DR2’s nye kulturprogram ”K2” øverst på min liste. Sidstnævnte medvirker jeg selv i sammen med Peter ”Ålen” Aalbæk og den unge forfatter og dramatiker Sofie Diemer. En ung femimist, en ”gammel sur mand” (undskyld, Peter ...) og en halvgammel hejre (undertegnede). Det skal nok blive sjovt! Velkommen til denne uges femina med masser af kærlighed, kager, krydsord og hygge. Camilla Kjems Chefredaktør camilla.kjems@femina.dk FÅ ET SMUGKIG I DENNE UGES FEMINA I GALLERIET HERUNDER
https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370.png

Læs også