Camilla Kjems
Selvudvikling

Chefredaktøren: Mænd om liv og lykke

25. juli 2019
af Camilla Kjems
Jeg er på en optagelse i Jylland med tre dejlige mænd på 31, 40 og 50 år. Og da jeg jo er omgivet af kvinder til dagligt, benyttede jeg straks muligheden for at høre dem, hvad DE mener er opskriften på et lykkeligt liv – og parforhold.
Findes der en opskrift på et lykkeligt liv? I så fald tror jeg, vi er flere, der gerne vil kende den. Der er nok lige så mange veje til lykke i livet, som der er mennesker. For mig er se er selvaccept et af de vigtigste elementer, samt erkendelsen af, at lykke ikke kun er lig med gyldne stunder, men også indeholder det lange, seje træk og tider med modstand.
I skrivende stund sidder jeg på en optagelse i Jylland med tre mænd. Dejlige mænd på 31, 40 og 50 år. Og da jeg jo er omgivet af kvinder til dagligt, benyttede jeg straks muligheden for at høre dem, hvad DE mener er opskriften på et lykkeligt liv – og parforhold.
  • Bevar altid din humor og dit gode humør – sådan kommer man igennem nærmest alt. Selv de hårde ting. Always look on the bright side. Grin ad det.
  • Sørg for ikke at glemme dig selv. Hvis du har dig selv med, kan du være nærværende og til stede for dem, du holder af.
  • Du får det, du bliver tildelt. Vær taknemmelig for de små ting.
  • Lad være med at gøre kærligheden til stor videnskab. Hvis bare man kan grine sammen, kan man klare det meste.
  • Giv hinanden plads i parforholdet – så kan vi også udfolde os hver for sig.
Ret så fine råd, synes jeg – men hvad mener nogle af Danmarks kloge koner? Det kan du læse meget mere om i denne uges femina. Lyt. Tag med, hvad du kan bruge. Og benyt en stund til at reflektere over, hvad livet har lært dig. Camilla Kjems Chefredaktør camilla.kjems@femina.dk FÅ ET SMUGKIG I DENNE UGES FEMINA I GALLERIET HERUNDER
https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370.png

Læs også