Camilla Kjems
Selvudvikling

Chefredaktøren: Kvinder - fyld rummet!

21. februar 2019
af Camilla Kjems
I denne uges femina kan du møde Sofie Linde. Hun forstår som kun få at indtaget rummet, præcis som hun er. Bare Sofie. Pissedygtig og ... sig selv.

Hun har en gul stue, en pink stue og en lilla stue med blåt loft. Hun har en mand, der er ”sygt dårlig” til at male, og som engang efterlod en rund plet, da han skulle male deres toiletgulv – han glemte at flytte en essentiel ting: Toiletbørsten, som han da bare malede rundt om. Hun taler højt. Klukker. Fniser. Råber. Fnyser. Hidser sig op. Og ned igen. Hun er en af Danmarks mest kendte TV-værter – og med sin naturlighed og ukrukkede, sprudlende personlighed et tiltrængt og anderledes forbillede for alle danskere, gamle som unge.

Hendes navn er, selvfølgelig, Sofie Linde. Efter at hun for nogle år siden tog springet fra børnenes fjernsyn ind i bedste sendetid som vært på ”X Factor”, har hun med imponerende dygtighed indtaget scenen med nærvær og integritet. Hun forstår som kun få at indtaget rummet, præcis som hun er, og har på den måde været med til at gå i front for et nyt og mere moderne kvindebillede – ikke mindst via de sociale medier, hvor Sofie deler åbenhjertigt ud af både dobbelthager, dage med glamour og sine graviditetskvaler. Ingen smalle steder. No pretending. Bare Sofie. Pissedygtig og ... sig selv.

Mød og læs mere om skønne Sofie Linde i denne uges femina. Mød også Danmarks svar på Reese Witherspoon i filmen ”Wild”: Gitte Holtze, som efter en skilsmisse og et usundt parforhold mistede fodfæstet og fandt det igen efter at have vandret mere end 4.000 kilometer på den berømte vandrerute Pacific Crest Trail i USA.

Camilla KjemsChefredaktørcamilla.kjems@femina.dk FÅ ET SMUGKIG I DENNE UGES FEMINA I GALLERIET HERUNDER
https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370.png

Læs også