Camilla Kjems Dorthe Kandi
Selvudvikling

Chefredaktøren: Farvel fra en feminista

24. oktober 2019
af Camilla Kjems
Efter at have sendt 572 udgaver af femina på gaden og skrevet 572 ledere fra mit hjerte er det nu slut. Jeg overlader mit hjertebarn til feminas dygtige, menneskekloge og inspirerende redaktionschef (nu chefredaktør) Dorthe Kandi og drager selv videre til nye eventyr.

11 år ... I 11 år er jeg hver dag gået på arbejde med et smil i mit hjerte. Over at have de dejligste kollegaer, med hvem jeg både kunne grine og græde. Over at beskæftige mig med journalistisk indhold, der både inspirerer samt rammer ind i nogle af de dybe følelser, vi mennesker alle går og bakser med. Og ikke mindst over at stå i spidsen for et brand, der henvender sig til så vigtig en målgruppe: Kvinder!

Men alting har en ende, og efter at have sendt 572 udgaver af femina på gaden og skrevet 572 ledere fra mit hjerte er det nu slut. Jeg overlader mit hjertebarn til feminas dygtige, menneskekloge og inspirerende redaktionschef (nu chefredaktør) Dorthe Kandi og drager selv videre til nye eventyr.

Stafetten er hermed givet videre – tak for taletid og for jer trofaste læsere og brugere. Jeg har elsket hvert minut!

Camilla Kjems, chefredaktør camilla.kjems@femina.dk
Åh, tak, Camilla. Selv om mine fødder rent fysisk er større end dine, så føler jeg stor ydmyghed over at skulle fylde dine sko ud. Jeg vil gøre mit yderste for at tage vare på fantastiske femina og glæder mig meget til at bære feminas flamme videre. Dorthe Kandi, redaktionschef dorthe.kandi@femina.dk

FÅ ET SMUGKIG I DENNE UGES FEMINA I GALLERIET HERUNDER

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370.png

Læs også