https://imgix.femina.dk/media/article/1807-camilla.jpg
Selvudvikling

Chefredaktøren: Drømme er vort livs brændstof

3. maj 2018
af Camilla Kjems
Ikke alle drømme skal eller kan føres ud i livet, men nogle kan – og måske skal vi også øve os i at finde drømmen i hverdagens små glæder?
Hvad drømmer du om? Mere tid med familien? En uges yogarejse med en veninde? At vandre langs The Pacific Crest Trail (det gør jeg efter at have set filmen ”Wild”) eller måske om at tage springet og blive selvstændig? Drømme har vi – heldigvis! – mange af ... det, der kniber, er mere at finde modet og økonomien til at forfølge dem. For hvad med forpligtelserne, hverdagen og børnene? Ikke alle drømme skal eller kan føres ud i livet, men nogle kan – og måske skal vi også øve os i at finde drømmen i hverdagens små glæder?
Drømme er vort livs brændstof. Det er dem, der får os op om morgenen: Drømmen om en dejlig dag med hjertelige grin. Drømmen om, at det måske er i dag, jeg møder manden i mit liv eller lander drømmejobbet. Drømmen om, at solen endelig bryder frem, og jeg kan gå en lang tur langs vandet. Jeg interviewede for nylig en klog mand, der sagde: ”Hver dag åbenbarer sig for øjnene af os, hvis vi åbner øjnene og tør se det! Og det, ældre mennesker fortryder mest, når de kigger tilbage, er, hvis de ikke evnede at tage imod livets gaver, da de bød sig til”.
Så hvad drømmer du om? I dag, i morgen, i fremtiden? Se det for dig, gå verden i møde med åbne øjne og find modet til måske at tage det spring, du længe har gået og drømt om. Hvad enten det handler om yogarejsen, vandreturen i ensomhed eller karriereskiftet. Drømmen er din. Og det samme er dit liv. FÅ ET SMUGKIG I UGENS FEMINA I GALLERIET HERUNDER
https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370.png

Læs også