Selvudvikling

Charlotte Bircows opskrift på at komme i form igen

af Britta bjerre 23. marts 2012
foto: marianne leth
30. marts 2012 udkommer Charlotte Bircows bog ”Kræft æde mig – nej!”, der handler om det år, der har vendt op og ned på fitnessdronningens liv, efter hun fik konstateret brystkræft for præcis et år siden. 50-årige Charlotte Bircow sagde med det samme til forlaget, at hun ikke ville stå med en løftet pegefinger og fortælle alle andre, hvordan de lige skal tackle en kræftsygdom. For nogen nem og enkel løsning findes jo desværre ikke.

- Men jeg vil gerne fortælle MIN historie, som Bircow siger det. Her får du to af de opskrifter, der også følger med i bogen, og som har hjulpet Charlotte Bircow tilbage i god form.

Charlotte Bircows Powerpesto:

200 g grønkål1 håndfuld valnødder½-1 dl god olivenolie2 fed hvidløgappelsinsaft og skal fra 1 appelsion (økologisk)salt og peber

Blend alle ingredienserne og smag til med appelsinsaft og -skal samt salt og peber. Bruges f.eks. til grønsagssticks.

 

Charlotte Bircows Immunbooster:

(1 portion)1 broccolistilk1 håndfuld skyllet spinat1 stor gulerod1 skrællet rødbede2 cm frisk ingefær2 syrlige æbler

Kør det hele igennem en juicepresser eller i en blender og drik den iskold med et par isterninger i. Juice i en god måde at få den væske, man har brug for - hvis det vel at mærke er en juice, man ved, hvad indeholder, og som ikke bare er den rene sukker. Friskpresset juice til morgenmad er skønt.