Selvudvikling

Cecilie Hothers fantastiske tips til Barcelona

af Lotte Dalgaard 3. juli 2009
Foto: Marianne Leth
Cecilie Hother er vejrvært på ”Go’ Morgen Danmark” på TV 2. Siden hun var barn, har hun, hendes forældre og fem søskende rejst meget, og rejselysten har hun i behold.

Spanien, hvor Cecilie Hother har familie, har hun besøgt mange gange, hun har lige været i Italien, og til efteråret håber hun at komme til Sydamerika.

Her på soendag.dk får du fem tips til spændende steder i Barcelona, der er en af Cecilie Hothers yndlingsbyer.

Et fedtet sted

En anderledes og spændende madoplevelse er "Champaneria" c/ Reina Cristina. Det er et MEGET spansk og "greasy" frokoststed, hvor skinkerne hænger fra loftet, og man går ind og står ved baren, og får en hamburgesa og en flaske af huset lyserøde cava til to-tre euro.

Man spiser stående og smider papiret på gulvet. Dog kommer man der for oplevelsen og ikke maden.

Kirke og Gaudi

Et absolut "must do" i Barcelona er at se La Sagrada Família, den halvfærdige kirke midt i Barcelona. Historien og bygningen kan gøre én åndeløs. Det er en god idé at besøge kirken om søndagen, når alt andet er lukket. Når man er der, får man også snuset lidt til Gaudí, der har været arkitekt på en del af kirken. Og kan man ikke få nok af geniale Gaudí, så er hans museum også et besøg værd.

Tapas, tak!

Hvis man vil have tapas, er det svært at gå helt galt i byen. Man kan finde små, hyggelige steder næsten over alt i Barcelona. Tapas kan spises som en lille snack eller som et helt måltid, alt efter hvor sulten man er.

Dans og drinksSalsa kommer man heller ikke uden om. Er man til at svinge hofterne kan MOJITO BAR anbefales. En lokal bar, hvor det handler om at danse, danse, danse, danse. Og når man nu er der, skal man næsten også prøve deres Mojitos.

En god fest

Når natten falder på, og hvis man ikke har lyst til Salsa, kan man tage på SHOKO'S. Det ligger ved vandet, tæt på den Olympiske by. Det er også en restaurant, der senere udvikler sig til en natklub.Efter sigende skulle FC Barcelonas spillere komme der, men jeg har nu aldrig mødt nogen af dem. Men her er der næsten garanti for en god fest.