https://imgix.femina.dk/media/a730bf3fe6f945b5bbe88dce253615ea.jpg
Selvudvikling

Camilla tager krisen i opløbet

20. maj 2011
af Britta bjerre
foto: birger storm
Se galleriet med Camilla Miehe-Renard, der er en moden mor. Hun blev mor som 39-årig og arbejder i dag som redaktionschef hos produktionsselskabet Sand TV (dem med »De unge mødre«). Privat er hun gift med entreprenør Nicolai Gohs, som hun har kendt i otte år, og sammen har de datteren Sophy på seks. Og et ægteskab, hvor begge arbejder meget - det skal der passes på. Det ved Camilla.

Camilla Miehe-Renard, der selv er en moden mor - hun blev mor som 39-årig - arbejder i dag som redaktionschef hos produktionsselskabet Sand TV (dem med »De unge mødre«). Privat er hun gift med entreprenør Nicolai Gohs, som hun har kendt i otte år, og sammen har de datteren Sophy på seks. Og et ægteskab, hvor begge arbejder meget - det skal der passes på. Det ved Camilla.

Har I aldrig haft kriser?

Når man stiller 45-årige Camilla Miehe-Renard det spørgsmål, får man et ærligt svar.

- Jo da, siger hun, - men aldrig nogen langvarige nogen. Vi har lige haft en periode, hvor vi på grund af hver vores arbejde, pludselig var kommet derud, hvor jeg vågnede en morgen og måtte ruske Nicolai i armen og sige: "Hvor er du henne? Jeg kan ikke se dig, jeg kan ikke høre dig, du svæver rundt i et helt andet univers, end jeg gør!"

- Det var hverken hans skyld eller min, men det er den slags, man skal reagere på og gøre noget ved. Og det gjorde vi resolut. Han tog fri HELE weekenden. Jeg tog fri. Kalenderen var fuldstændig ryddet. Vi havde en weekend, hvor vi var sammen bare os tre. Og det er sjældent, vi er det.

- Enten er hytten herhjemme fuld af mennesker, eller også er der arbejde, eller begge dele. Men på den weekend kom vi bare "hjem" igen. Det var SÅ dejligt. Og så klarer man det hele igen.

Se flere billeder fra Camilla Miehe-Renards hjemlige univers her...

Læs også