https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/sex-og-psykologi/klummer/camilla-kjems/1035-aug-kjems/1035-kjems-5-kopi-2_0.jpg
Selvudvikling

Bryd ud af din rolle!

30. september 2010
af Camilla Kjems
I virkeligheden indeholder vi jo alle sammen lidt af det hele – hvis vi tør bryde ud af rollen og dyrke de andre og for andre ”ukendte” sider af os selv

Bryd ud af din rolle - og knyt netværk! Denne sætning kom til mig, da jeg sad og kiggede denne uges FEMINA igennem. I første omgang ud fra det fine interview med Sidse Babett Knudsen. Hvor mange nok forestiller sig Sidse Babett som en ophøjet og lettere lukket diva, var det en helt anden kvinde, der mødte os. En smuk, åbenhjertig og reflekterende kvinde, der blot ønsker at værne om sit privatliv. Og respekt for det!

Dernæst Julie Berthelsen, der fortæller om sin kamp med at bryde sit "pæn pige"-pleasende image. Uh - den kamp tror jeg vi er mange kvinder, der kæmper! Vi mennesker har nemlig en tendens til hurtigt at sætte hinanden - og os selv! - i bås. Som den søde, den omsorgsfulde, den bitchy, den sexede eller den sensitive. Roller, der måske nok er et gran af sandhed i, men som i høj grad er med til at begrænse vores muligheder for udfoldelse.

For i virkeligheden indeholder vi jo alle sammen lidt af det hele - hvis vi tør bryde ud af rollen og dyrke de andre og for andre "ukendte" sider af os selv. En måde at gøre dette på er at opsøge nye netværk! Hvor man IKKE fra starten er stemplet som "hende den stille, søde ..." Dette giver vi dig to enestående muligheder for i dette nummer af FEMINA: Årets Femina Livsstilsmesse, som du kan læse om samt vores tilbud om at komme med på den fantastiske FEMINA-spaweekend på Skodsborg - sammen med 70 andre inspirerende kvinder fra hele landet. God fornøjelse!

Ses vi i weekenden?
Husk, at det er i denne weekend, 1.-3. oktober, vi holder FEMINA Livsstilsmesse 2010. Jeg og de øvrige FEMINA-piger vil selvfølgelig være at finde på messen alle tre dage og glæder os til at præsentere alle jer besøgende for et helt ekstraordinært program! Glæder mig til at se dig!

https://imgix.femina.dk/legacy/media/55a46981826b4d9981cce1db4c340218.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/f22c71648e58431caaceb356c9c5376b.jpg

Læs også